Peaches Geldofi surnukeha anti ta perele matmiseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell ja seltskonnatäht Peaches Geldof suri 2014. aastal heroiini üledoosi tagajärjel.
Modell ja seltskonnatäht Peaches Geldof suri 2014. aastal heroiini üledoosi tagajärjel. Foto: SCANPIX

Briti võimuesindajad andsid Peaches Geldofi surnukeha üle perekonnale, et nad saaksid talle matused korraldada.

Iiri muusiku Bob Geldofi 25-aastane tütar leiti selle nädala esmaspäeval ta kodust Kentis surnuna, edastab BBC.

Lahkamine ei paljastanud, mille tõttu naine suri. Surnukehale tehti ka toksikoloogiline uuring, mille tulemused saadakse paari nädala pärast.

Politsei sõnul näitas uurimine, et Peaches Geldofi surmas ei ole seni midagi kahtlast leitud. Oletatakse, et ta võis surra ootamatu terviserikke tagajärjel.

Kagu-Kenti surmajuhtumite uurija Roger Hatch kinnitas surnukeha üleandmist perekonnale.

Ta lisas, et Peaches Geldofi surma uurimine jätkub ning toksikoloogilise uuringu tulemused võivad anda uusi andmeid juhtunu kohta.

Peaches Geldof jõudis oma lühikese elu ajal olla kaks korda abielus. Esimene kord abiellus ta 2008. aastal USAs Las Vegases ameeriklasest muusiku Max Drummeyga. Nad lahutasid 2011. aastal.

2012. aasta detsembris abiellus ta Londonis muusik Thomas Coheniga, kellega tal on kaks väikest poega – 23-kuune Astala ja 11-kuune Phaedra.

Peaches Geldofi ema, telesaatejuht Paula Yates suri 2000. aastal narkoüledoosi tagajärjel. Peaches oli siis vaid 11-aastane.

Perekond ei ole veel teatanud, millal on Peaches Geldofi matused.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles