Kohutav! Merka autole tõmmati «Me armastame Eestit» salvestuse ajal kriips peale

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtupoolikul käis Elu24 Live stuudios särtsakas Eesti lauljatar Merlyn Uusküla.

Merka rääkis intervjuu ajal ka teda hiljuti tabanud ebameeldivuste jadast.

Merka: Käisin eile «Me armastame Eestit» salvestusel TV3 majas. Kui salvestuselt välja tulin, siis nägin et mingi tüüp on lihtsalt võtmega üle minu auto ukse tõmmanud sellise pika kriipsu. Ma olen kindel, et seda polnud seal salvestusele tulles.

Tehtud oli veel ka selline pull, et juhipoolne peegel oli sisse lükatud. Ega ma alguses muud ei märganudki, kui sõitma hakkasin ja mõtlesin, et miks ma midagi ei näe ja siis avastasin, et küljepeegel on sisse lükatud. Siis kerisin akna alla ja lükkasin peegli tagasi.

Probleem ei saanud tekkida ka sellest, et ma oleksin hooletult parkinud. Olin auto väga korralikult parkinud. Ma arvan, et see on mingi uus trend. Kui selle loo oma Facebooki lehele postitasin, siis nii mõnedki tuttavad ütlesid, et neil on viimastel nädalatel sama asi juhtunud. Et mingisugused kaagid lihtsalt tulevad ja rikuvad su vara ja mõtlevad, et jube äge, et tõmban paar kriipsu ja jälle paar sotti läheb.

Kurb, et mingi vend tuleb ja mõtleb, et ah teen lihtsalt nalja. Ja siis sa pead minema autot poleerima ja värvima.

Vaata videointervjuud Merkaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles