Buduaar toob turule ajakirja teismelistele tüdrukutele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani
Getter Jaani Foto: Buduaar.ee

Menukas naisteajakiri Buduaar toob vastu suve turule uue ajakirja BuduaarTEEN, mis on mõeldud teismelistele tüdrukutele. Ajakiri täidab suure tühimiku lastele ja naistele ilmuvate ajakirjade vahel. Hetkel pole Eestis ühtegi teist ajakirja, kes pöörduks teismeliste või sinna ikka jõudvate tüdrukute poole.

BuduaarTEEN käsitleb aktuaalseid ja huvipakkuvaid teemasid ilu, moe, tervise, suhete ja elustiili vallast, mis kaasnevad nooreks naiseks sirgumisega.


Kas ma näen ikka stiilne välja? Kuidas vabaned vistrikest? Kuidas õigesti suudelda? Mida peale hakata võimukate vanematega? Kuidas saada klassi populaarseimaks tüdrukuks? Millisest tähemärgist sõbrannad on parim valik? Mis on praegu moes? Need ja paljud teised küsimused leiavad vastuse uues ajakirjas BuduaarTEEN.

Lisaks leiab rohkelt põnevat lugemist kodumaistelt noortelt kaasautoritelt ning huvitavaid arvamusi ja intervjuusid lahedate, populaarsete ja tublide koolinoortega, olgu nendeks siis verinoored supermodellid, osavad jalgpallurid või vabariigi olümpiaadivõitjad.

Esimese numbri kaanestaar on kõigi tüdrukute lemmiklaulja ja iidol Getter Jaani, kes on ühtlasi ka esimese ajakirja patroon.

Getteri pakutud teemadest ja ideedest valmib suvenumbrisse mitu artiklit. BuduaarTEENi kokkupanemisel kasutatakse ka palju noori kaasautoreid ja moehuvilisi ning oma lugusid ajakirjas avaldamiseks saab saata aadressile teen@buduaar.ee.

Miniformaadis ajakiri jõuab poodidesse juuni esimesel nädalal ning hakkab maksma 4,90 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles