Riinat tabasid kaalusaates šokeerivad tagasilöögid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Kaalul on rohkem kui elu": Riina pärast
"Kaalul on rohkem kui elu": Riina pärast Foto: TV3

Kolmapäeval lõppes TV3 sarja «Kaalul on rohkem kui elu» hooaeg. Viimasena astus oma looga vaatajate ette Riina, kelle aastane teekond tervislikuma eluviisi suunas kulges tõusude ja mõõnadega.

Riina tuli saatesse sellepärast, et vormiriided ei mahtunud enam selga ning liikumine oli tüütult raske.

Esimene kaalumine vaimustas nii treener Erik Orgut kui Riinat ennast - tema algsest 116 kilost oli kadunud tervelt 18!

Eelviimane kaalumine jahmatas treeneri sõnatuks. Riina, kes oli vaid kahe nädala eest kaalunud 85 kilo, oli paari nädalaga juurde võtnud tervelt 12 kilo. Peamiseks põhjuseks oli see, et Riina perekonda tabas järjest mitu lööki. Riina lähedasel pereliikmel diagnoositi raske haigus ja ta jäi ilma tööst.

Hiljem sattus Riina ise songa tõttu kiirabisse. Viimasele kaalumisele ta ei ilmunud, sest ta viidi suurte valude tõttu haiglasse.

Orgu käis Riinal ise haiglas järel ning viimane kaalumine viidi erandkorras läbi tema kodus. Riina lõppkaaluks oli 94 kilo.

Riina oli rahul, et kolme kuuga polnud kaalu juurde tulnud.

«Pean seda edukaks, kuid väga raskeks aastaks. See, et ta suutis oma probleemide kiuste püsida kaalulangetamise teel, on imetlusväärne,» sõnas Erik.

Riina lubas, et ta jätkab tervislike eluviisidega ja hakkab trenni tegema niipea, kui tema tervislik seisund lubab.

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles