Loe ja minesta: Inim-Barbie viis kõige veidramat tsitaati!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeria Lukyanova
Valeria Lukyanova Foto: Valeria Lukyanova / Facebook

Ukraina modell ja Inim-Barbie Valeria Lukyanova, kes saavutas ülemaailmse tuntuse 2012. aastal avaldatud Youtube'i videotega, on öelnud ja teinud nii mõndagi imestamisväärset.

Us Weekly pani kirja 28-aastase naise viis kõige kummalisemat tsitaati.

1. «Puhas mõte laste saamisest teeb mind rahutuks,» ütles Valeria 2014. aastal ajakirjale GQ. «Milleks lapsi pidada? Selleks, et nad tooksid sulle klaasikese vett, kui sa surivoodil oled?»

2. «Ma olen õpetaja Kehavälise Reisimise Koolis,» paljastas ta ajakirjale V aastal 2012. «See on rahvusvaheline kool, mille õpetajad näitavad õpilastele, kuidas lahkuda oma füüsilisest kehast ja reisida oma spirituaalses kehas, kus sa saad külastada mistahes kohta planeedil ja universumis. Ma tean, et see on inimsoo tulevik ja sellel on suur potentsiaal. Varjatud reservid leitakse peagi.»

3. «Minu suhtlus tulnukatega pole verbaalne - me räägin valguse keeles,» ütles Valeria väljaandele The Daily Beast 2013. aasta augustis. «Olen kontaktist nendega palju õppinud. Nüüd tean, et mu hing on väga vana. Ja seda, et inimesed on kõige vähem arenendud tsivilisatsioon - me oleme evolutsiooni kõige madalamal tasemel.»

4. «Tänapäeval segunevad erinevad rahvused, mis toob kaasa degeneratsiooni, ja see polnud varem nii,» ütles Valeria ajakirjale GQ. «Kas mäletate, kui palju kauneid naisi oli 1950. ja 1960. aastatel ja seda ilma igasuguse ilukirurgiata? Ja nüüd, degeneratsiooni tõttu, on meil lood sellised.»

5. «Ma arvan, et üks isik on kõigi minu kohta käivate halbate kommentaaride taga, sest negatiivne laine algas täpselt siis, kui minu spirituaalsed seminarid saavutasid populaarsuse,» ütles naine The Daily Beastile. «Veebisaidid hakkasid üleöö karjuma päriselu-Barbiest, rumalast blondist tüdrukust. Olen kindel, et see oli mingisugune lepinguline käsk, mille eesmärgiks oli rikkuda mu mainet.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles