Galerii: „Reiu Rocki“ teine päev

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fännide kohtumine Metsatölliga.
Fännide kohtumine Metsatölliga. Foto: Ardi Truija

Pärnumaal Reiu jõe ääres rokkinud rahvas sai laupäeval kaela hirmsa tormi, mis lennutas küll festivalialalt kauplejate telgid minema, kuid ei suutnud rokisõpru mingil moel ehmatada.

Laupäevase õhtu tipphetkeks kujunes Eesti folk-metal-ansambli Metsatöll esinemine, mida tuli rahvas õhtul „Reiu Rockile“ spetsiaalselt vaatama. Metsatöllu esinemist hindas nii mõnigi inimene võimsaks ja mõni teine õhkas kurvalt, kui bänd lõpetas.

Festivali korraldaja Reio Tilga teatel kogunes laupäeval Reiu jõe äärde rokkima üle 3000 inimese, mida oli veidi rohkem, kui reedel festivali esimesel päeval. Tilk oli üritusega ülimalt rahul.

„Meie koostööpartnerid kiitsid korraldust, esinejad on jaganud kiidusõnu ja kui rahvalegi meeldis, võib väga rahule jääda,“ ütles Tilk. „Korraldajad on publikuga väga rahul. Kahe päeva jooksul ei toimunud mingeid intsidente, kõik olid väga viisakad, isegi prügi ei visatud maha. Telkimislaagriski oli olukord väga rahulik.“

Laupäevane päev algas festivalil heviaeroobikaga, millel osalejad veidi nappis. See-eest kogus lava ette arvestatava rahvahulga kell 15 esinenud Pärnu rokk-ansambel The Belka.

„See oli mu elu parim kontsert!“ õhkas ansambli eestvedaja Ivo Orav. „Kogu festivalialal olev rahvas jooksis lava ette kokku, olime neile nagu hommikune äratus kell 15. Olen väga rahul.“

Publikut kiitis ka „Reiu Rocki“ esimesel päeval esinenud ansambli Bedwetters solist Joosep Järvesaar. „Publik oli väga super ja oma kodus on ikka väga super esineda, sest eriti tihti meid ju Pärnus esinemas ei näe,“ märkis Järvesaar.

Reio Tilk ei hakanud veel veksleid välja käima, kuid märkis, et on võimalik, et „Reiu Rock“ toimub järgmiselgi aastal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles