Kannu Kõrts: me ei tahtnud Nikit mustata

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kannu Kõrtsi Staar 2008 II eelvoor, 14.08.08
Kannu Kõrtsi Staar 2008 II eelvoor, 14.08.08 Foto: Maria Vahuri

Palju kõmu tekitanud «Kannu Kõrtsi Staar 2008» teise eelvooru juhtumised on saanud uue pöörde. Nimelt kommenteeris ürituse korraldaja ja õhtujuht Kerdo Mölder Elu24.ee’le, et tegu oli eksliku infoga.



«Niki rüüpas küll veini, kuid ta ei olnud purjus,» jutustas mees ja lisas, et eelnevalt ilmunu on lihtsalt ülepaisutatud ja kindlasti ei olnud kõrtsi sooviks lauljanna mustamine. «Kahetsen siiralt, et selline must info Nikist jõudis ekslikult SL Õhtulehte,» kurtis mees.

SL Õhtulehes ilmunud artikli kohaselt rikkusid võistluse žürisse kuulunud Niki alias Kairit Tuhkanen ja lembelaulik Sulo terve ürituse, kuna jõid end purju ja käitusid labaselt.

Samuti olevat Niki õhtujuhti sõimanud. Kuuldavasti ei suutnud õhtujuht kiusatusele vastu panna ning küsis ilmatüdrukust lauljannalt, mis pani teda Playboyle poseerima? Vastuseks sai mees: «Sinusugused perverdid». Bravuurika sõna kasutamist jätkas lauljatar terve õhtu vältel. Mölderi sõnul oli tegu vaid show ja lõõpimisega.

Lisaks tekkis poolfinalistide valimisel segadus, kui tavapärase kolme edasipääseja asemel anti roheline kaart hoopis neljale.

Pealtnägijate sõnul läksid lustakad Sulo ja Niki otsuse tegemise ajaks õue suitsule ning jätsid ülesande kolmanda žüriiliikme, muusikaärimees Peeter Kaljuste kanda. Siiski hüppas Niki lõpuks lavale ja kuulutanud välja veel neljandagi edasipääseja.

«Jah tõesti, seekord pääses Niki otsusena edasi neli võistlejat,» möönis korraldaja Kerdo Mölder ning lisas, et jäi lõppkokkuvõttes rahule. «Üritus iseenesest oli võimas ja žürii liikmed andsid head vürtsi!» kommenteeris ta.

Žüriisse kuulunud Peeter Kaljuste võtab juhtunut rahulikult: «Eks ajakirjandus taha ka ju asja ikka huvitavamaks teha,» sõnas Kaljuste Elu24.ee’le. «Midagi hullu polnud, võib-olla oodati žüriilt mitte nii palju nalja viskamist,» arvas ta. «Üritus oli ise hästi korraldatud,» nentis Peeter lõpetuseks.

Uusima info kohaselt taganeb Kerdo Mölder ürituse eestvedaja kohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles