Airi Kansar: mind ei eruta mees, kes sööb laipu!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika palus Airi Kansaril (endine Airi Ojamets) võrrelda eesti ja india meest. Lauljatar nimetas lihasööjaid enda jaoks ebameeldivateks laibasööjateks.
Kroonika palus Airi Kansaril (endine Airi Ojamets) võrrelda eesti ja india meest. Lauljatar nimetas lihasööjaid enda jaoks ebameeldivateks laibasööjateks. Foto: Kroonika

Lauljatar Airi Ojasaar, tänaseks Airi Vipulkumar Kansar (36) ja Indiast pärit Vipul Kansar (29) ootavad oma esiklast.

Kroonika palus Airil võrrelda eesti ja india meest. Lauljatar nimetas lihasööjaid enda jaoks ebameeldivateks laibasööjateks.

Airi: Olen taimetoitlane. Hirmud, viha ja seksuaalsus on väga palju toiduga seotud ning seepärast ei erutaks täna mind kuidagi mees, kes sööb laipu. Isegi mõte temaga suudlemisest ajaks südame pahaks.

Ka pakub mulle palju rohkem rahuldust istuda mehega koos kodus ja arutada igasugu asju, kui kuskil väljas ringi rallitada. Isegi koos voodis raamatut lugeda on taevalik nauding.

Meil Vipuliga pole kunagi nii igav, et peaks enda meelt väljaspool kodu lahutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles