Appi tulevad nõiad! Ummikutest saab jagu maagia abil!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnat tabanud häirivatest autoummikutest saab jagu nõiduse abil.

Vaimugeodeet Ülo Kirvel avaldab Avanejates võimsa aurarelva, mille abil saab ummikutest läbi nagu noaga soojast võist!

Ülo ajas kevade puhul hõbedase Ford Sierra garaažist välja ning sõitis pealinna oma importmasinaga uhkeldama. «Ajasin masina kurjaks, ostsin raske raha eest bensiini, aga  juba Laagris istusin ummikus nagu siga aia vahel,» kirub mees. «Keerasin lõpuks sajatades otsa tagasi kodu poole ja läksin ummikuvastast nõidust otsima.»

Esimese asjana kaardistas spetsialist peamiste ummikute asukohtadele maagilised kolmnurgad. «Kohe selguski, et need ummikud pole mingid isetekkelised loodusnähtused, vaid ikka planeeritud ruinaator-egregorid! Ummikute tuiksoontest kasvasid välja võrdhaarsed kolmnurgad, mille põhitelg läks Pärnu maanteelt otse Merivälja UFO-majakani!» paljastab vaimugeodeet.

«UFO-majakas annab kõigele anomaalse jõu, eks salakavalad tegelinskid teavad täpipealt, kuidas seda energiat enda mustadeks tegemisteks sahkerdada.»

«Toetuskolmnurkade tipud kohtuvad, arvake kus! Jah, Tammsaare pargi kuulsas maagilises ruudus! Sinna ongi peidetud ummikute maagiline põhjustaja. Läksin pendliga kohale ja selgus, et  sinna viiakse muntisipaalmaagide poolt ande ja tehakse ülistamiseks salarituaale. Seal kasvatatakse midagi tumedat ja suurt, millele jõu annavad just ummikud!»

Kaval Ülo mõtles kiiresti välja vasturelva. «Proovisin järgi ja töötab! Sõitsin oma Fordiga tipptunnil Laagrist kesklinna 10 minutiga, isegi kõik valgusfoorid naeratasid roheliselt! Autod, bussid ja segumasinad võtsid kõvale, sahisesin nagu musta mersuga bojaar eesmärgi poole. Isegi teeaugud tundusid leebemad,» kiidab ta.

Maagiline ummikurituaal

Selleks ei pea tegema muud, kui viima Tammsaare pargi keskele ohvriand. Ohvrianniks kõlbab sinu auto väike mudel, mille sisse pead toppima ka enda masinast mõne tükikese (Ülo lõikas näiteks istmekattest kolmnurga välja). Kui ohvriand on paigas (ruudu keskel), pead selle hävitama. Hävitamiseks kõlbab näiteks jalaga trampides lömastamine, põletamine või lihtsalt vastu maad virutamine. Selle juurde loe maagilised sõnad:

Ummikujumal

Ummeljas

Ummikujumal

Ummeljas, sind palun

(röökides) Anna mu autole hagu!

...ja oledki ummikuvaevast prii!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles