Dubai šeik otsib endale modellist kaaslast Euroopas šoppamiseks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubai šeik otsib endale modellist kaaslast Euroopas šoppamiseks
Dubai šeik otsib endale modellist kaaslast Euroopas šoppamiseks Foto: SCANPIX

Araabia Ühendemiraatide Dubai šeik tegi tööpakkumise, milles otsib endale selleks suveks Euroopas šoppamiseks naiskaaslast.

Sellele naisele makstakse päevas 100 eurot ning ta saab «piiramatult sisseoste teha», kirjutab The Local.

Šeik pöördus selleks Itaalia modelliagentuuri DocStile pool, et leida õige naine.

«Tegemist on tõsise tööpakkumisega, oleme saanud sooviavalduse 60 naiselt,» sõnas Paduas tegutseva modelliagentuuri esindaja.

Esindaja sõnul otsib šeik noort ja ilusat naist, eeldatavalt itaallannat, kes teda Euroopa külastamisel saadaks.

Lisaks noorusele ja ilule peaks naine rääkima hästi inglise keelt, tundma kõrgmoodi ning oskama kõrgseltskonnas käituda.

Kasuks tulevad teadmised Araabia kultuurist, kuid kõige tähtsamaks on siiski moemaalima tundmine. Naine saab šeigi kulul ka endale ühte teist lubada. Samas peab ta oskama šeigile moes väga head nõu anda.

Šeigi kaaskonda kuulub kokku 50 inimest ning välja valitud naine on üks nende seast. Külastatakse Londonit, Pariisi, Madridi, Stockholmit, Ibizat ja tehakse tuur Itaalias.

DocStile`i esindaja sõnul saavad nad üsna palju selliseid tööpakkumisi, eriti enne suvehooaega kui jõukaid ja rikkad mehed otsivad endale naiskaaslasi teatud ürituste jaoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles