Aivar Riisalu kritiseerib Krištafovitši videot: tark inimene teeb kõik selleks, et sõda ära hoida

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu
Aivar Riisalu Foto: TV3

Vabakutseline poliitik Jevgeni Krištafovitš postitas sel nädalal internetti suhteliselt pikantse sisuga Vladimir Putini ja Edgar Savisaare vastase avalduse. Eestikeelsed vaatajad võtsid seda vastu kiidulauluga, kuid paljud venekeelsed ähvardavad omakohtuga.

«Sõjamehena ma arvan, et tark inimene proovib kõik teha selleks, et sõda ära hoida. Sellise asjaga on võimalik õhutada ainult vaenu ja jamasid korraldada,» kommenteeris Aivar Riisalu TV3 «Seitsmestes uudistes». «Ma tunnistan, et ma olen valmis surema, aga ma ei tahaks seda, kui seda oleks vähegi võimalik ära hoida.»

Riisalu tänas samas saates ka sotsiaaldemokraate, et et nad läksid Reformierakonnaga valitsusse, säilitades võimaluse tal oma kodumaal edasi elada.

«Sest olen avalikult öelnud tele-eetris, et kui Keskerakond ja sotsid saavad koos võimule, pean emigreeruma. Nüüd jääb mulle minu kodu alles ja ma sälitan oma näo ja olen teile väga tänulik,» sõnas Riisalu.

Kevgeni Krištafovitši pöördumist kirjalikul kujul ja tsenseerimata saad lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles