Pärnumaal algas kahepäevane rokifestival

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Reiu Rocki" alguseks oli kohale jõudnud sadakond rokihuvilist.
"Reiu Rocki" alguseks oli kohale jõudnud sadakond rokihuvilist. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna õhtul algas Pärnumaal Reiu puhkekeskuse ja Paikuse-Reiu vabaõhulava alal kahepäevane festival “Reiu Rock”, mille algust segas veidi paduvihm.

“Reiu Rocki” korraldaja Reio Tilga teatel ei saanud kauplejad vihma tõttu oma asju õigeaegselt üles seatud ja nii hilines festivali algus veidi.

Festivali avas ansambel Still Haunts Me, kelle esinemise ajaks oli kohal sadakond fänni, kes kogunesid kohe lava ette ka näppu viskama. Õhtu edenedes läheb Reiu puhkeskusesse aga rahvast muudkui juurde. Korraldajad on välja öelnud, et ootavad festivalile kokku 3000-3500 külastajat.

Täna astuvad lavale veel Groundhog Day, PeR (Läti), Jana Kask, Bedwetters, Aides, Shanon, HND, Ott Lepland ja Toe Tag.

Laupäeval algab pidu kell 13 heavy-karaokega ja pärast seda sammuvad üksteise järel lavale Nevesis, The Belka, Revolver, Röövel Ööbik, Mushy, Kitto (Austria/Rootsi), Epordwerk, Amoral (Soome), Recycle Bin, Metsatöll, Mimicry ja Zorg. Kokku astub kahel päeval “Reiu Rockil” üles 22 artisti.

Ilmajaam.ee prognoosi kohaselt tuleb laupäeval Pärnus õhusooja 13-16 kraadi. Kuigi hommikupoole võib Pärnus vihma sadada, on pärastlõuna ja õhtu sademeteta. Küll on karta kõva tuult, sest ilmaprognoosi kohaselt tõuseb tuule kiirus kuni 10 meetrini sekundis.

“Reiu Rockil” hoiab silma peal ka politsei. Lääne prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juhi Sander Peremehe teatel on nädalavahetusel tavapärasest enam politseipatrulle nii Tallinna-Pärnu­Ikla, Valga-Uulu, Pärnu-Rakvere-Sõmeru kui ka Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maanteel. Politsei jälgib eelkõige lubatud sõidukiirusest kinnipidamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles