Suvetiiger nr 4: Marmo Luik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvetiiger Marmo Luik
Suvetiiger Marmo Luik Foto: Indrek Galetin

Teie ees on suvetiiger Marmo Luik. Magusat tutvumist!

Nimi: Marmo
Vanus: 20
Kodukoht: Hetkel Tallinn. Päris pisikesena elasin samuti pealinnas, siis suurema osa elust Viljandis ja nüüd olen omadega jälle Tallinnas tagasi.
Vaba või hõivatud: Ei ole seotud kellegagi, seega vaba :).
Hobid: Kahjuks ei jätku hetkel aega päris kõikide hobidega tegeleda, millega sooviks. Meeldib fotograafia, jalgrattaga sõitmine, rulluisutamine, klubitamine, ujumine, igasugune tehnikaga tegelemine ning reisimine.

Tulevikuplaanid:
Kui ülikool ükskord lõpetatud ja saab rahulikult oma elu elama hakata, on päris hästi :). Lähituleviku plaanidest loodan ruttu-ruttu enda tulevases korteris remondi valmis saada ja osad plaanid jätame saladuseks ka.
Helgeim suvemäletus lapsepõlvest: Oi-oi, neid on tegelikult palju. Raske kohe meenutadagi. Kindlasti elu oli muretum, rohi rohelisem, taevas sinisem... :D. Tegelikult jah, olin ma selline seikleja tüüp, rändasin enda kodu juures igal pool ringi ja nägin maailma enda arvates hästi huvitavalt ja omamoodi. Siis muidugi, kui sain esimesse klassi minnes isa käest oma elu esimese mägijalgratta, olin küll eluõnnes :).

Lemmikkokteil suvel: Alkohoolsetest kõige lihtsam näiteks on Cuba Libre, Mojito vastu samuti eriti miski muu ei saa, ning muidugi on ka Long Island Ice Tea üks lemmikutest. Palava ilmaga ei ütle kunagi ühest tavalisest jäätisekokteilist ära.
Lemmikuim suveriietus: Eestimaa suve arvestades on teksad tihtipeale asendamatud. Kindlasti kannan suvel T-särki ja jahedama ilma puhul pusa või mõnda jakki. Samuti heledamad riided kuuluvad minu puhul kindlasti suveriietuse hulka.
Parim suvituskoht: Eestis Pärnu kindlapeale. Muidugi on ka palju teisi ilusaid kohti ja randu, aga üldiselt Pärnus on natukene rohkem tsivilisatsiooni ja loomulikult ka rohkem ilusaid tüdrukuid ;).

Kõige seksikam suvevallatus: Haha :D. Ma loodan, et sellega nüüd küsimused käest ära ei lähe :D. Üldiselt ei ole ma väga suuri vallatusi veel korda saatnudki enda arvates. Ainult pisikesi. Kui keegi teab, võib mulle muidugi teada anda ja mu mälu värskendada ;).
Parim pidu sel suvel: Ma arvan, et see veel tuleb. Kui päris aus olla, siis olen rohkem klubiinimene. Esimene Playboy pidu Privés oli üsna tasemel ning muidugi ka jaanipäeva kohta pole ühtegi halba sõna öelda.
Üks äkiline tegu, mida tahad kindlasti veel sel suvel korda saata: Ma arvan, et need äkilised teod tulevadki nii äkiliselt, et see polekski enam äkiline, kui ma selle äkki praegu välja räägiks. Deem, kui hea lause tuli :).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles