«Kättemaksukontori» Adeele Sepp: fännide tähelepanu rõõmustab, aga mehemürakaid vahistada pole lihtne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adeele Sepp
Adeele Sepp Foto: TV3

Krimikomöödias «Kättemaksukontor» Kirke Kleini kehastav Adeele Sepp on juba võitnud vaatajate südamed. Noor naine tunnistab, et naudib näitlemist, armastab fänne ning ainus, mis võtetel keerulisena tundub, on suurte mehemürakatega madistamine.

Adeele Sepp kinnitab, et sarjas osalemine meeldib talle väga ning ka fännide tähelepanu rõõmustab.

«Aeg-ajalt tuleb võtetel kurjategijaid kehastavaid suuri mehemürakaikaid kinni võtta ja neil käsi raudu panna – see on muidugi päris keeruline,» muigab Adeele.

Adeele Sepa põhitöökoht on Ugala teater, juba pühapäeval näeb teda koos kahe kolleegiga osalemas TV3 komöödiashow´s «Palume lavale!».

Töögraafik on tihe ning Viljandi ja Tallinna vahet sõitmist jagub: «Ugala on justkui armas ja soe perekond, nad arvestavad minuga ja tulevad vastu.»

Näitlemisest vabal ajal tegeleb Adeele fotograafia ja spordiga.

«Mulle väga meeldib jooksmas käia, see annab võimaluse mõtted välja lülitada ja lisaenergiat. Viljandi on geniaalne koht, kus tervisesporti harrastada, näiteks ümber järve joosta,» kinnitab kaunis näitlejanna, kelle üheks hobiks on veel ka kokandus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles