Tahad kohevaid juukseid? Kasuta palsamit enne šampooni

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahad kohevaid juukseid? Kasuta palsamit enne šampooni
Tahad kohevaid juukseid? Kasuta palsamit enne šampooni Foto: SCANPIX

Enamik naisi peavad oma juukseid väga tähtsaks ning hoolitsevad nende eest mitmel viisil.

Tavapärane protseduur on, et esmalt pestakse juuksed šampooniga puhtaks ning siis kasutatakse palsamit, edastab Daily Mail.

Ajakirjanikust inglanna Anna Purgslove tegi katse, milles kasutas esmalt palsamit, loputas selle maha ja alles siis šampoonitas juukseid.

«Olin aastatid nagu paljud teised. Pesin esmalt juukseid šampooniga, loputasin ja siis hoidsin kaks minutit palsamit juustest ja loputasin. Samas ei jäänud juuksed ikka hästi hoidma, vaid olid rasked ja inetud,» meenutas naine.

Siis sai ta kuulda uuest juuksepesutrendist, mille puhul tuleb esmalt kasutada palsamit ja alles siis šampooni. See andis koheva soengu ilma föönita ning vaja ei olnud ka kalleid šampoone ja palsameid.

Purgslove katsetas enda peal seda ja tema sõnul oli tulemus suurepärane - juuksed olid märgatavalt kohevamad. 

«Sellisel juuste pesemisel ei jäänud juustesse palsamist pärit aineid, mis muudavad juuksed küll siledaks ja läikivaks, kuid samas raskeks,» nentis inglanna.

Ta tegi ühel nädalal kaks katset – pesi juukseid tavapärasel viisil ja siis vastupidi. Samuti tegi ta fotod, millised ta juuksed pärast seda olid.

Inglanna sõnul tasuks palsami kasutamisel määrida seda üsna rohkelt ning eelkõige panna juusteotstele. Palsam jätta juustesse viieks minutiks, siis loputada korralikult. Siis pesta juuksed šampooniga ning vajadusel pesu korrata.Loputada uuesti korralikult.

Juuksed sättida harjumuspärasel viisil.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles