Malaisia kadunud lennuki otsingud ulatuvad isegi puuviljafarmi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Malaysian Airlinesi lennuki Boeing 777-200 otsingud ulatuvad isegi Kuala Lumpuri lähedasse puuviljafarmi.

Malaisia politsei on püüdnud nelja nädala jooksul leida võimalikult palju niidiotsi, mis lennukiga juhtuda võis, edastab Daily Mail.

Eile kuulas politsei üle Kuala Lumpuri lähedal asuva mangostanipuude kasvatusfarmi töölised.

Nimelt oli kadunud Boeing 777-200 lastis ka neli tonni mangostanipuu vilju. Politsei küsitles ükshaaval kõiki, kes olid seotud selle mangostanilastiga.

Uuriti teooriat, kas puuviljade lasti sisse võis olla peidetud lõhkeainet.

«Uurijad selgitasid välja, kes tellis ja maksis mangostanide eest. Samuti uuriti neid, kes need Muaris asuvas farmis korjas ja pakkis. Läheme oma uuringutes nii kaugele kui vaja,» sõnas Malaisia politsei juht Khalid Abu Bakari.

Malaysia Airlinesi lend MH 370 kadus 8. märtsil öisel ajal olles teel Malaisia pealinnast Kuala Lumpurist Hiinasse Pekingisse. Pardal oli 227 reisijat ja 12 meeskonnaliiget.

Kadunud lennukit on India ookeani piirkonnast otsitud juba ligi üks kuu.

Wikipedia: mangostan on mangostanipuu vili.

Küps vili on kaetud paksu tugeva koorega, mille värvus varieerub punakaspruunist kuni tumevioletjani. Vilja läbimõõt on 6-8 cm. Koore sees on vähemalt neljaks ebaühtlase suurusega segmendiks jaotunud söödav valge, pehme ja magus viljaliha. Viljalihas on piklikud kollakad seemned. Süüa kõlbab vili, mille koor on pehme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles