Vestlussaates «Kuula mu laulu» on Hardi Volmeri lähimad sõbrad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu» järelsaade «Kuula mu laulu»
«Laula mu laulu» järelsaade «Kuula mu laulu» Foto: Heiki Laan

Täna õhtul kell 20:30 on Kanal 2 suursaate «Laula mu laulu» peategelaseks Hardi Volmer. Meeleolukas järelsaates «Kuula mu laulu» on külas vestlemas Hardi lähedased sõbrad Signe ja Kalju Kivi, Angela Aak ja Raul Vaiksoo.

Tänase õhtu keskpunktis on Hardi Volmer, kelle hitte saates «Laula mu laulu» esitavad Lenna Kuurmaa, Marju Länik, Getter Jaani, Jaan Pehk, Tanel Padar ja Genka.

Kohe pärast saate lõppu Kanal 2-s alustab Kanal 11 ja Elu24 veebi ekraanil Liina Randpere juhitud meeleolukas vestlussaade, kus külalisteks on Hardi Volmeri kauaaegsed sõbrad Signe ja Kalju Kivi, Raul Vaiksoo ja Angela Aak.

Sõbralikus vestlusringis arutavad külalised kõikide põnevate uusversioonide üle, mis Hardi hittidest just kuuldud ja nähtud, räägivad enda seostest Hardi Volmeriga ja paljastavad ühistest kooliaegadest nii mõnegi saladuse.

«Kuula mu laulu» on eetris neljapäeviti kell 22:00 Kanal 11-s ja Elu24 veebis, kohe pärast Kanal 2 suursaadet «Laula mu laulu».

Kohtumiseni kell 22 Elu24 veebis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles