Galerii: kodumaine moebränd stiiliõhtul «SOIRÉE by Anatoli Ein» Special!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

29. märtsil toimus ühes Tallinna populaarseimas lounge`is Butterfly järjekordne stiiliõhtu «SOIRÉE  Special». Kokteilipeo külalised said nautida uut kollektsiooni brändilt LÄHEB ning maitsta tervitusjooki Campari poolt.


LÄHEB on kodumaine riiete bränd, mis hetkel keskendub põhiliselt naiste riietele, mis on oma olemuselt väljapeetud ja klassikalised, kuid mis peamine – rõhutavad naiselikku ilu.

Iga LÄHEB’i rõivaese on piiratud väljalaskega ja seetõttu selle kandjale väga eksklusiivne. Selle aasta algul tegeleb LÄHEB ka meeste rõivaste välja töötamisega, alustades elegantsetest jakkidest ja mantlitest.

Kollektsiooni kaunistasid ehtekunstnikud Kristi Liiva Jewelry ja Plum D'Or.

Lava dekoreeris SU Valgus.

Stiilset moeõhtut juhtis särav iludus Arni Ost, kes on tuntud telesaatest Eesti Tippmodell. Show korraldas stilist Anatoli Ein.

Modellid jumestas Glow Make Up (Evelin Sulg ja Valentina Tamme) ning soengud sättis Make Your ID (Svetlana Soboleva ja Ilja Komarov).

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles