Calvin Harrise laulja Ayah Marar annab Tallinnas kontserdi

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ayah Marari Tallinna kontsert jääb ära
Ayah Marari Tallinna kontsert jääb ära Foto: Promopilt

Maailma enim teeniva DJ Calvin Harrise lauljana tuntuks saanud Suurbritannia underground muusik ning tõusev täht Ayah Marar annab esmakordselt Eestis oma kontserdi neljapäeval 10.aprillil Rock Cafes. Tallinna kontserdit soojendab tuntud Läti rock-pop-indie bänd Dabasu Surovys.

Jordaaniast pärit 33-aastane kaunis ja üliandekas muusik Ayah Marar ei ole mitte ainult laulja ja helilooja, vaid ka raadio DJ, kes esindab drum’n’bassi, tantsu- ja popmuusikat. Ayah Marari seni edukaim lugu, hitiks kujunenud »Thinking About You» valmis koostöös maailma enim teeniva DJ Calvin Harrisega.

Ayah Marar on koostööd teinud väga paljude tuntud artistidega, kellest kuulsaim on Calvin Harris. Ayah ja Harris tunnevad üksteist juba kümme aastat. Ajal, mil lindistati Calvin Harrise esimest tuntud lugu «Let Me Know» jagasid noored vahepeal isegi kodu.  Ayah Marar lõi kaasa ka nii Harrise maailmaturneel kui ka duo Camo & Krookedi Euroopa turneel. Marar on koostööd teinud ka Dj Freshi ja Drumsound & Bassline Smithiga

2012. aasta lõpus avaldas naine ka oma debüütalbumi «The Real», mille lugusid on mänginud nii Ministry of Sound, BBC Radio 1Xtra, Kiss FM kui ka teised tuntud raadiojaamad.

Ayar Marani kontserdi 10.aprillil Rock Cafes juhatab sisse Läti rock-pop-indie bänd Dabasu Surovys, kes on seitsme tegutsemisaasta jooksul andnud välja kaks albumit ja jõudnud enda kontserditega nii naaberriikidesse kui ka Portugali ja Autraaliasse. Tallinnas esitatakse esmakordselt enda repertuaari vaid inglise keeles. Kontserdi raames astub üles ka Dj Erkki Sarapuu Power Hit Radiost.

Piletid hinnaga 11 eurot on saadaval kõigis Ticketpro müügikohtades üle Eesti ja internetis http://www.ticketpro.ee/jnp/music/1239347-ayah-marar.html

Ayah Marar Tallinna kontserdi korraldaja on IC Concerts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles