Nigella Lawsonil keelati USAsse lennata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti kuulsal telekokal Nigella Lawsonil keelati Los Angelesse lennanud lennuki pardale minna ning selle tõttu võib tema telekarjäär USAs ohus olla.

USA ei lubanud inglannal riiki siseneda, kuna ta oli kohtus tunnistanud narkotarbimist, edastab The Telegraph.

Kuulus kokk peeti kinni möödunud pühapäeval Londonis Heathrow' lennujaamas, kui ta oli minemas Los Angelese lennule.

USAsse sisenemise keeld seab ohtu ta karjääri USAs, kus ta on kohtunik kokanduse talendisaates «The Taste».

54-aastane naine tunnistas möödunud aastal kohtus vande all, et ta on tarbinud kokaiini ja suitsetanud kanepit ning seda oma laste ees.

Briti politsei ei ole Lawsoni narkotarbimist uurinud. USA võimud võtsid Lawsoni suhtes hoiaku, et ta on narkotarbija, keda ei tohiks USAsse sisse sõita lubada.

Heathrow' lennujaamas olnute sõnul reisis Lawson üksinda. Ta peeti kinni, kui ta oli turvakontrolli läbimas ja tahtis suunduda British Airways Los Angelese lennule.

Lennufirmale oli varem teatatud, et USA võimud ei luba tal Californiasse lennata. British Airways ei soovinud Lawsoniga juhtunut kommenteerida.

Oletatakse, et Lawson täitis internetis USAsse sisenemist võimaldavad dokumendid, kus tuleb samas ära mainida, kas sooviavaldaja on varem olnud kuritegude tõttu arreteeritud või süüdi mõistetud, kaasa arvatud narkotarbimise eest.

USA võimud ei luba riiki siseneda lisaks süüdimõistetutele ka neid välismaalasi, kes on vaid tunnistanud varasemat narkotarbimist.

Nigella Lawson ja ta abikaasa, ärimees Charles Saatchi lahutasid möödunud aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles