«How I Met Your Mother» staar: lõpplahendus oli sarjale iseloomulik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Komöödiasarja «How I Met Your Mother» staar Josh Radnor kommenteeris kriitikat, mis tabas telehiti viimast osa.

Näitleja, kes kehastas üheksa hooaja jooksul Ted Mosbyt, arvab, et «turvaline lõpp» poleks olnud sarjale iseloomulik, kirjutas Vulture.

«Sarja pealkiri oli rohkem konks, mille otsa asja riputada. Tegelikult oli asja mõte rohkem see, et «need olid need pöörased seiklused ja õppetunnid, mida pidin enne teie emaga kohtumist kogema»,» ütles Radnor.

«See kuulus sarja DNAsse, et nad juhivad sind alguses ühele poole, kuid siis tõmbavad tagasi. Arvad, et vaatad ühte asja, kuid episoodi käigus selgub, et vaatad hoopis midagi muud. Finaalosa jäi oma pööretega sellele truuks,» seletas ta.

Radnor märkis, et suur vastukaja fännide seas kõneleb millestki suurepärasest.

«Selle kohta liigub ringi tohutult palju erinevaid arvamusi. Osad vaatajad on alati arvanud, et Barney ja Robin olid koos ideaalsed, kuid teiste jaoks polnud see loogiline. Mõned soovisid alati, et Ted ja Robin kokku jääksid, kuid teiste hinnangul ei sobinud nad üldse,» sõnas Radnor.

Näitleja kinnitas, et talle endale lõpplahendus meeldis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles