«Kaks ja pool meest» staar paljastab uues raamatus kõik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kaks ja pool meest» osatäitjad Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ashton Kutcher, Jon Cryer, Angus T. Jones ja Holland Taylor
«Kaks ja pool meest» osatäitjad Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ashton Kutcher, Jon Cryer, Angus T. Jones ja Holland Taylor Foto: SCANPIX

Komöödiasarja «Kaks ja pool meest» staar Jon Cryer kirjutab paljastava memuaarteose.

Näitleja ütles, et ta räägib ära kõik alates oma läbimurderollist 1986. aasta filmis «Pretty in Pink» kuni juhtumisteni menusarjas «Kaks ja pool meest», vahendab Contactmusic.

«Praeguse globaalse kriisi ajal, mil hirm ületab lootuse, võime ilmselt kõik tänulikud olla, et kutt, kes kehastas filmis «Pretty in Pink» Duckie't, kirjutab raamatu,» naljatas Cryer.

«Raamatusse panen kirja kõik, mida minult ootate: mahlakad paljastused rahvusvahelisest rahapoliitikast, tigedad märkused Kesk-Aasia põllumajanduse kohta ja loomulikult keelatud anekdoodid margikogumisest. Ja võibolla räägin ka Charlie Sheenist,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles