Galerii ja video: Tõnis võttis kaalusaates alla 33 kilo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seekordse TV3 «Kaalul on rohkem kui elu» saate kangelaseks oli 37-aastane Tõnis, kes tänu visadusele ja jonnile kaotas kilosid ning sai taas sõbraks spordiga.

Kui aasta eest sarjaga liitudes olid 158-kilose Tõnise kireks mudelautod, moos ja makaronid, siis nüüd on asjalood muutunud.

«Enne kaalukaotust ei mõelnud ma nii palju tervisele ja enesetundele, praegu aga jälgin hoolega, mis sisetunne ütleb ja talitan selle järgi. Kindlasti on muutunud toitumisharjumused ja loomulikult pean lugu tunduvalt aktiivsemast eluviisist,» rääkis Tõnis.

Tõnis kaalus saate lõpuks 125 kilo, ta võttis seega alla 33 kilo.

«Huhh, jumal tänatud, et see kaalumine läks hästi,» ohkas treener Erik Orgu kergendatult. «Vahepeal oli asi täiesti kontrolli alt väljas.»

«Ma ei arva, et peaksin nüüd ära lõpetama. See trenniskäimise harjumus on päris tugevasti sees,» sõnas Tõnis, kes tunnistas, et tegelikult lootis ta kaotada rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles