Vägev pidu! 12. aprillil esinevad Tallinnas Cypress Hill ja Beat Junkies

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cypress Hill ja Beat Junkies
Cypress Hill ja Beat Junkies Foto: promo

Cypress Hill ja Beat Junkies on legendaarsed USA hip-hop kambad, mille liikmed Eric Bobo (Cypress Hill) ja Dj Rhettmatic (Beat Junkies) ehk Cypress Junkies esineb 12. aprillil Tallinnas klubis Privé üritusel Kriim.

«Cypress Hill on üks olulisemaid hiphop gruppe, mis nn hip-hop kuldajastul laineid lõi ja Beat Junkies on ikkagi punt kõige kõvemaid turntabliste, kes saadavad vinüülimängijatega korda uskumatuid asju,» ütleb Henri Kõrvits aka Genka, eesti hip-hop’i üks tähtsamaid tegeleasi.

Ta lisab: «Cypress Junkies't soovitan soojalt ka neile, kes muidu eriti hip-hoppi ei kuula, sest Cypress Junkies näol on tegemist täiesti teistmoodi kõlava projektiga, kus kõlavad pigem lõbusad funky, jazzi ja isegi aafrika rütmid ja seda sageli improvisatsiooni käigus.»

Multi-plaatinum plaate salvestanud Cypress Hilli liige Eric Bobo on mõjutanud hip-hop muusikat olles mitmete selle bändi suurimate hittide esitaja ning kaasautor. Sarnaselt on oma märgi jätnud ka DJ Rhettmatic, olles legendaarse Beat Junkies ning J Dilla ametlik DJ. Samuti on ta koostööd teinud teisteseas nimedega nagu Peanut Butter Wolf, Talib Kweli, Madlib, DJ Premier ja Bishop Lamont.

Ööklubisse Privé on sissepääs on alates 20. eluaastast ja uksed avatakse kell 00.00

Üritus Facebookis.

Cypress Junkies EPK | Eric Bobo & DJ Rhettmatic from Ed Trillo [Mr3D Clicks] on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles