Kuidas hetkega seksikam välja näha?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce Knowles
Beyonce Knowles Foto: SCANPIX

InStyle.com pakkus välja üheksa ideed, kuidas suurema vaevata seksikam välja näha.

Tee nööp lahti. Sellest lihtsamat võtet polegi. Tee lahti veel üks pluusinööp, nii et näha jääb veidike ahvatlevast büstist. Rõhuta naiseilu särava päevitusega või tõmba tähelepanu silmapaistva kaelaehtega.

Kanna punast. Sa kiirgad enesekindlust, kui kannad seda julget, vaata-mind tooni.

Vali pliiatsseelik. Selle klassikalise kontorirõiva taga peituvat seksapiili on raske mitte märgata. Vürtsikam variant on näiteks põlvepikkune nahkseelik õhulise pluusiga, igapäevasem helepruun seelik siidist topi ja platvormsandaalidega.

Näita säärt. Kuumal suvepäeval saad end jahutada, kui veidi säärejooksu näitad. Mikrominit kandes peaksid aga valima pluusi, mis katab ülemise osa. Jalad paistavad veel pikemad eriti kõrgetel kontsadel.

Kanna kitsaid teksaseid. Sandy filmist «Grease» demonstreeris, et liibuvad teksad võivad nunnu tüdruku sekspommiks muuta.

Katseta sädelusega. Olgu need litrid või muud kaunistused, killuke sädelust tõmbab alati tähelepanu. Õhtul mine peole särava minikleidi ja metalsete kontsakingadega ning päeval proovi läikivat tuunikat ja helkivate kaunistustega pükse.

Paljasta õlad. Kaunid õlad lausa anuvad, et neid suvel näidataks. Meelita pilke näiteks ühte õlga paljastava kelmika minikelidiga.

Lisa veidike leopardi. Isegi väike kogus leopardimustrit annab palju juurde. Ära ainult hoogu mine ja liialda, piisab näiteks mustrilisest kingapaarist.

Viska selga nahkjakk. See jätab mässulise mulje, eriti, kui all on lühikesed püksid või seelik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles