Ei või olla! Ka Arnold Schwarzeneggerit võib üllatada halva soengu päev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hollywoodi legend Arnold Schwarzenegger sai omal nahal tunda, mida tähendab väljend «halva soengu päev», kui režissöör David Ayer pakkus talle John «Murdja» Whartoni osa oma uues plahvatuslikus action-märulis «Sabotaaž».

Film esilinastub Eesti kinopubliku jaok25. aprillil, mis on lausa kaks nädalat enne kui Suurbritannias.

«See on kõige tobedam soeng, mis mul eales on olnud. Vaadake vaid, kuidas ma välja näen!» kommenteeris Schwarzenegger USAToday väljaandele.

«Ma ei tea, kas ma näen välja nagu konservatiivne narkoüksuse agent või hoopis kloun. Aga režissöör eelistab tõelisust ning ta ütles mulle, et ta ei taha, et ma selles filmis välja näeksin hea, vaid tõeline,» selgitas Arnold lavastaja poolt nõutud stilistikat.

Kuid Arnold polnud ainukene, kes pidi läbima stiilimuutuse. Filmis «Sabotaaž» saab näha ka uskumatult transformeerunud «Avatari» staari Sam Worthingtoni ning sarja «Teadmata kadunud» meeskomput Josh Hollowayd hoopis uue stilistikaga.

Peale soengute ning uue väljanägemise nõudis David Ayer, et terve meeskond läbiks kuuajalise narkoüksuse treeningu, kus õpiti kasutama erinevaid relvi ning selle töö sisenüansse. «Režissöör oli selles osas väga paindumatu isegi minu jaoks, kuigi olen relvadega vägagi tuttav,» rääkis Arnold Schwarzenegger.

Arnold Schwarzenegger`i poolt mängitud John «Murdja» Wharton on USA narkoagentuuri DEA eliitüksuse juht, kes koos oma meeskonnaga viib läbi eduka operatsiooni narkokartelli peidupaigale. Arvates, et nende saladus on kaitstud, konfiskeerivad nad miljoneid dollareid.

Kui aga salapärane mõrvar võtab ükshaaval sihikule kõik meeskonna liikmed ning laipade arv järjest tõuseb, satuvad kõik kahtluse alla.

Vaata pilte ja treilerit!

Kuidas Arnoldi uus soeng sulle meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles