Galerii! Taani kroonprintsess Mary tutvus Evelin Ilvese saatel Reet Ausi loominguga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimuva Eesti visiidi ajal külastas Taani kroonprintsess Mary koos Evelin Ilvesega seminari «Jätkusuutlik disain ärimudelina», kus Eesti moedisainer Reet Aus tutvustas oma tootmispõhimõtteid ning loomingut.

Aukülalisena seminaril osalev Kroonprintsess Mary on Põhjamaades tuntud jätkusuutliku disaini eestkõneleja ning Taani Kultuuriinstituudi patroon.

Lisaks Reet Ausile sai võimaluse oma loomingut külailstele esitleda Taani tuntud bränd Aiayu, mis ühendab Boliivia käsitööliste oskused Taani disainiga.

Loov Eesti ning Taani Kultuuriinstituudi korraldatud seminari eesmärk on juhtida tähelepanu säästvale ressursikasutusele ning tootmismeetoditele moedisaini valdkonnas, tutvustades täna olemasolevaid praktikaid ärimudeli võtmes moedisaineritele, tootmisettevõtetele, investoritele ning tudengitele.

Lisaks Ausi ning Aiayu ettekannetele kuulsid osalejad üritusel Taani lasteriietebrändi Katvig looja Vigga Svenssoni lugu. Üritust juhtis Aus Design keskkonnaspetsialist Markus Vihma.

Vaata, mis kohapeal toimus ja kuidas kaunid daamid riides olid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles