Suur pettumus: sarja «How I Met Your Mother» lõpplahendus vihastas fännid välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josh Radnor
Josh Radnor Foto: CBS

Esmaspäeval läks Ameerikas eetrisse populaarse komöödiasarja «How I Met Your Mother» viimane episood, mis valmistas paljudele fännidele pettumuse.

Kui osad vaatajad pidasid finaalosa rahuldustpakkuvaks ja emotsionaalseks, siis teistele tundus see haige aprillinaljana, mis reetis sarja tõelise vaimu, kirjutab Us Weekly.

SPOILERIHOIATUS!

Ted Mosby (Josh Radnor) kohtus viimaks Emaga ehk Tracy McConnelliga (Cristin Milioti), kellega ta sai kaks last ja abiellus. Naine jäi aga raskelt haigeks ja suri, mistõttu kurtsid fännid, et stsenaristid unustasid kogu sarja mõtte.

Viimane episood oli üldse komöödiasarja kohta väga tõsistes toonides. Robin (Cobie Smulders) lahutas Barneyst (Neil Patrick Harris) ja lahkus grupist, jättes Lily (Alyson Hannigan) pisaraisse.

Kuus aastat pärast Ema surma rääkis Ted lastele, kuidas ta naist kohtas. Lapsed taipasid aga kiiresti, et emal polnud selles loos just väga suur osa ja tegelik sõnum oli hoopis see, kui väga Ted «Tädi Robinit» armastas. Ted Mosbyle tüüpiliselt haaras ta sinise metsasarve ja tormas Robini poole, kelle ta viimaks välja kutsus.

Fännid ootasid seega üheksa hooaega, et Ted oma tõelist armastust kohtaks, kes oleks pidanud olema Ema. Lõpplahendus vihastas paljusid.

Valik reaktsioone Twitterist:

@RahulRachuri1: Olen ääretult pettunud! Ootasime Ema üheksa aastat ja nägime teda kõigest 20 minutit.

@adelinalee: Ma pole kindel, kas #HIMYMFinale üritab mind küüniliseks teha, et miski ei kesta igavesti, või lootusrikkaks, et tõeline armastus võidab lõpuks alati.

@JrzGrlinNC: See algas Robiniga ja lõppes Robiniga. Üsna loogiline, kui järele mõelda.

@Mark_B99: Lõppes liiga kiiresti. #HIMYMFinale alguses venis, kuid siis loopis vaataja pihta liiga palju pomme.

‏@viviennelsen: Arvasin, et sarja nimi oli «Kuidas ma kohtasin teie ema», mitte «Kuidas ma läksin 20 korda teie tädi Robini juurde tagasi».

@tinabdao: Kui vaatate sarja uuesti, taipate, et see oli täiuslik lõpp. Jah, Ted armastab Robinit tõeliselt.

‏@macachia: «Kuidas me hävitasime üheksa aasta pikkuse karakteriarenduse ühe 40-minutilise episoodiga»

@TheCityofBones: Kas #HIMYMFinale oli aprillinali või see oli tõesti nii halb?

@Artianiruda: Ema sureb! Paar lahutab! Ei paista just komöödiasarjana. Aitäh, et kõik pekki keerasite!

@RaymondFrancis: #HIMYMFinale oli legendaarne. Kuigi Ted rikkus taas bro code'i.

Vaata videoklippe viimasest episoodist:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles