Täna «Viimases võmmis»: Kotkas ja Mõisnik lähevad tütre pärast kaklema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Viimane võmm». Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus)
«Viimane võmm». Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 uurivad «Viimane võmm» Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) feng shui guru mõrva. Samal ajal osaleb Miku tütar Arabella (Saara Kadak) meeleavaldusel, poseerides paljalt kaubamaja vaateaknal. See viib aga Arabella isa Miku ja kasuisa Rolandi tuliselt tülli.

Võitluskunstide treener mõrvatakse äärmiselt ebatavalisel moel - iidse samuraimõõgaga. Kuna uurija Kotkas ei tea midagi moodsatest homoabieludest ega feng shui elustiilist, langeb tema kahtlus ohvri meespartnerile Rikile (Tanel Saar). Ootamatult ilmnevad uued asjaolud sunnivad aga Kotkast ja Prikki kahtlusaluste ringi oluliselt laiendama...

Samal ajal on politseijaoskonda toodud noor naine, kes osales meeleavaldusel lapstööjõu kasutamise vastu Hiinas. Patoloog Roland Mõisnik (Jaanus Rohumaa) ega Mikk Kotkas suuda oma kõrvu uskuda, kui selgub, et vahistatu on nende tütar Arabella. Nüüd ei suuda mehed otsustada, kas süüdi on Mõisnik, kelle kasvatus pole olnud piisavalt viljakas, või Kotkas, kelle geene Arabella kannab.

Tänases episoodis teevad külalisnäitlejatena kaasa Veikko Täär, Raimo Pass, Triinu Meriste, Toomas Kreen jpt.

Üllar Saaremäe, Robert Annus, Jaanus Rohumaa, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Saara Kadak, Carmen Mikiver ja paljud teised Eesti tippnäitlejad põnevas kodumaises krimisarjas «Viimane võmm» juba täna kell 21:30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles