Juss Haasma: võtan pilli kell kümme hommikul kohvrist välja ja õhtul samal ajal lükkan tagasi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juss Haasma kehastatav Taavi Päike loob publikus rokk-kontserdi tunde ning võrdlused Tanel Padariga.
Juss Haasma kehastatav Taavi Päike loob publikus rokk-kontserdi tunde ning võrdlused Tanel Padariga. Foto: Harri Rospu / Estonia

Eelmise aasta augustis võttis näitleja Juss Haasma kitarri kätte ja alustas tõsise õppemaratoniga – et olla täpselt aasta hiljem Haapsalus festivalil «Augustibluus» eeskujulikus vormis.

Haasma õppeprotsess pilli käsitlema on väha tihe: «Vahel, kui Tartus olles on rohkem aega, siis võtan pilli kell kümme hommikul kohvrist välja ja õhtul samal ajal lükkan tagasi,» kirjeldab näitleja Õhtulehele.

«Kättemaksukontorist» ja Gunnar Grapsi kehastajana tuntud Haasma astub rahva ette muusikuna bändis Trikster, kuhu kuulub ka superstaarisaatest tuntuks saanud lauljatar Rosanna Lints.

Triksteri ridadest leiab seltskonnameediast tuntud noorema põlvkonna nimesid justkui küllusesarvest: klahvpille mängib Rene Puura, trumme taob Silver Ulvik. Sõnade autorina teeb kaasa Aapo Ilves.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles