Homme algab Reiu Rock

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siin läheb lahti rockifestival.
Siin läheb lahti rockifestival. Foto: Reiu Rock

Reiu Rocki festival algab juba homme, reedel 11. juunil kell 16.


Festivalil esinevad Metsatöll, Toe Tag, Amoral (FIN), HND, Röövel Ööbik, Kitto (AUS/SWE), Bedwetters, Mimicry, Shanon, Aides, Recycle Bin, Mushy, Still Haunts Me, Nevesis, The Belka, Revolver jt.

Kuna festivalile on oodata palju külastajaid, soovitatakse pärnakatel võimalusel kasutada ühistransporti või tulla jõetaksoga, mis väljub Pärnu jahtklubi kõrvalt. Autodega saabujatele teile on loodud tasuline parkla peale Paide maantee silda. Vana raudteesild Reiu puhkekeskuse kõrval on festivali ajal suletud, Jõekalda teel on mõlemal pool teed parkimiskeeld, pargitud autod teisaldatakse.

Seoses festivaliga muutis Paikuse vald veel teada öörahu kehtimise kellaaega. Festivali ajal, 11.juuni kuni 13.juuni, on öörahu kella 02.00-07.00.

Kes pole oma piletit veel lunastanud, saab seda teha Piletilevi, Ticketpro, Piletimaailma müügipunktidest ja Statoilidest kuni neljapäeva, 10.juuni südaööni. Peale seda on võimalik pilet osta vaid koha pealt - ühe päeva pilet maksab festivaliväravas 195 EEK ning see ei sisalda telkimispiletit.

Festivali esinejate kava, transpordi- ning muu informatsiooni leiab ametlikul kodulehel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles