“Reiu Rockile” tasub minna ühistranspordiga

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaal Reiu jõe kaldal rokitakse sel nädalavahetusel.
Pärnumaal Reiu jõe kaldal rokitakse sel nädalavahetusel. Foto: Erakogu

Sel reedel ja laupäeval toimub Pärnumaal Reiu puhkekeskuse ja Paikuse-Reiu vabaõhulava alal festival “Reiu Rock”, kus kahel laval näeb 22 artisti.

Festivali korraldaja Reio Tilga teatel avab “Reiu Rocki” reedel kell 17 Still Haunts Me. Veel astuvad esimesel päeval üles Groundhog Day, PeR (Läti), Jana Kask, Bedwetters, Aides, Shanon, HND, Ott Lepland ja Toe Tag.

Laupäeval algab pidu kell 13 heavy-karaokega ja pärast seda sammuvad üksteise järel lavale Nevesis, The Belka, Revolver, Röövel Ööbik, Mushy, Kitto (Austria/Rootsi), Epordwerk, Amoral (Soome), Recycle Bin, Metsatöll, Mimicry ja Zorg.

Kõik esinejad juhatab sisse Tommyboy.

Parkimisel on ranged piirangud

Bändide nautimise kõrval võib “Reiu Rockil” tegelda mitmesuguste meelelahutustega nii vees, maal kui õhus.

“Lastele on loodud vahva lustipark lõbusate ajaviidetega. Oluline on teada, et kohapeal on lastehoid,” rääkis Tilk. “Suurtele on kõik võimalused tünni- ja parvsaunadest kuni jalgpalli MMi otseülekannete vaatamiseni suurelt ekraanilt.”

“Reiu Rocki” ametlik parkla asub teisel pool Paide maantee silda. Ühekordne sissesõit parklasse maksab 25 krooni, mootorratastele on parkimine tasuta. Tilga kinnitusel mahutab parkla umbes 300 autot. Parklast festivalialale saamiseks tuleb ette võtta 500meetrine jalutuskäik.

Tasub teada, et Reiu puhkekeskusesse viival Jõekalda teel on parkimine keelatud ja kõik sinna pargitud autod teisaldatakse. Jõekalda teel kehtib festivali ajal kiiruspiirang 30 km tunnis.
Vana raudteesild Reiu puhkekeskuse kõrval on festivali ajal suletud ja sealt peole ei pääse.

Et oodata on palju külastajaid, soovitavad korraldajad pärnakatel võimaluse korral tulla festivalile ühistranspordi või jõetaksoga.

Jõetakso väljub Pärnu jahtklubi kõrvalt reedel kell 16, 18 ja 20 ning laupäeval kell 12, 14 ja 16. Reiust linna sõidab jõetakso reedel kell 17, 19 ja 21 ning laupäeval kell 13, 15 ja 17.
Reiu jõe äärde saab sõita linnaliinibussiga nr 15, mis väljub Pärnu bussijaamast iga tunni tagant orienteeruvalt kell 6.15-10.15, 12.15 ja 14.15-19.15. Reiust, Jõekalda peatusest, linna sõidab buss igal täistunnil kell 7-11, 13, 15-19 ja 20.05.

“Reiu Rockile” viib Pärnust ka Sindi buss nr 40. Buss väljub Kesklinna silla lähedalt Tallinna maantee peatusest igal täis- ja pooltunnil kell 5.30-21.30, pärast seda kell 22.10 ja 23.30. Reedel väljuvad bussid hommikul ja pärastlõunal lisaks ka veerand- ja kolmveerandtunnil.
Sindist Pärnusse väljub nr 40 igal veerand- ja kolmveerandtunnil kell 6.45-22.15. Esimene buss Sindist tuleb laupäeval kell 6.10 ja kaks viimast kell 23 ja 00.05.

Pileti vastu saab käepaela

Festivalialal on nii telklaager kui ka karavanparkla. Telklaagrisse pääseb ainult festivalipassi ja telklaagri pileti lunastamisel. Telklaagri pileteid eraldi ei müüda ja neid saab osta ainult eelmüügist.

Karavaniparkla asub telklaagrist otse üle tee ja mahutab maksimaalselt 40 karavaniautot. Karavaniparkla on tasuline, sissesõit maksab 500 krooni ühe auto kohta. Et territoorium on väike, siis iga karavani kohta eraldatav maa-ala on 12-16 m². Karavaniparklasse pääsemiseks ei pea lunastama fetivalipassi koos telkimisega, küll on nõutav kõigil karavaniparklas ööbijatel festivali käepaela olemasolu.

Telklaager ja karavaniparkla on avatud 11. juuni keskpäevast 13. juuni keskpäevani.

Korraldajate teatel vahetatakse kõik eelmüügist ostetud piletid festivali peaväravas käepaela vastu. Piletite eelmüük lõppes neljapäeval. Ühe päeva pilet maksab kohapeal 195 krooni.
Kuni 12aastastele (kaasa arvatud) lastele on koos lapsevanemast piletiomanikuga sissepääs tasuta, kuid kaasas peab olema isikut tõendav dokument.

Korraldajate teatel kehtib seoses festivaliga Paikuse vallas 11.-13. juunini öörahu 02-07.

Tutvu ka juures oleva "Reiu Rocki" festivaliskeemiga!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles