Vapper soomlane sõidab miniekskavaatoril läbi Soome

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soomlane sõidab miniekskavaatoril läbi Soome.
Soomlane sõidab miniekskavaatoril läbi Soome. Foto: Videokaader

Jukka Mutanen töötab ekskavaatorimehhaanikuna ning armastab oma hoolelauseid nii väga, et otsustas ühel sellisel ette võtta retke läbi Soomemaa.


Jukka reis läbib Soomet pikkupidi, st lõunast põhja, vahendab The Register. Ratsuks valis ta Hiina Hunan Sunward Intelligent Machinery Company Ltd miniekskavaatori SWE17B. See masin liigub kummiroomikutel ja saavutab maksimumkiiruseks peadpööritava 4,26 km/h. Sihtkohta loodab Jukka jõuda jaanipäevaks.

Oma teekonnast annab Jukka reaalajas videoreportaaži, mida saab vaadata siit. Eesti on küll kuulus sea- ja kakukaamerate poolest, aga soomlastel on nüüd miniekskavaatorikaamera!

Alles hiljuti võttis Eesti ekstreemsportlane Madis Põldsaar rulal ette teekonna Tallinnast Pärnusse. Temal kulus selleks vaid 11 tundi, mis näitab kondimootori eelsit hiinlaste 3-silindirilise ees – vähemalt lühematel distantsidel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles