Hämmastav õppevideo: Uganda homovastane propaganda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uganda homovastane propaganda, esineb dr Ssempa.
Uganda homovastane propaganda, esineb dr Ssempa. Foto: Videokaader

Üks Uganda pastor, nime poolest dr Martin Ssempa, esineb selles videos ja teeb kuulajatele selgeks, mille poolest homoseksualismi taunima peaks.


Ssempa juhitav liikumine juhindub üllast eesmärgist, et homoseksuaalsust ei tohi Ugandas mingil juhul legaliseerida. Ssempa rääkis, et on teinud väikese uuringu selle kohta, millega homoseksualistid oma magamistubades tegelevad ja tõi kuulajatele hirmutavaid näiteid.

«Kui mehe anust lakutakse teise persooni poolt,» seletas Ssemba situatsiooni žestidega seletades «siis isegi pu-pu suleb välja! Ja siis nad söövad pu-pu’d!» Selle hämmastava fakti ilmsikstulekul väljendas publik oma üllatust ja õudu. «Teine asi, mida nad teevad, on seksuaalne praktika, mida kutsutakse «fisting»,» jätkas Ssemba ja demonstreeris, kuidas Uganda homoseksualistid teineteisele käe küünarnukini anusesse suruvad ja siis sõrmi kõverdavad. «See on nii valulik, et nad on sunnitud uimasteid kasutama!» teadis dr Martin Ssempa.

Sel kohal palus lektor lastel auditooriumist lahkuda, sest ta asus demonstreerima kujutisi praktiseerivatest homoseksualistidest. Kõne lõpus pöördus oraator USA presidendi Barack Obama poole: «Aafriklastena küsime me Barack Obamalt: «Kas seda te tahategi tuua Aafrikasse inimõiguste sildi all???»» Ehk siis teisisõnu, kas me sellist Ugandat tahtsimegi…

Dr Ssempa huvitavat esinemist võib jälgida allolevas videos. Tema teaduslikest argumentidest ning kõnemeisterlikkusest võivad õppust võtta Eesti homovastased, nt Martin Helme, Märt Sults ja paljud kommentaatorid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles