Täna «Saladustes»: noormees valetab endale kokku uue elu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»: valel on lühikesed jalad
«Saladused»: valel on lühikesed jalad Foto: Kanal 2

Täna kell 20 räägib Tuuli Roosmaa «Saladused» uskumatu loo, kus noormees valetab endale kokku uue elu ja on selles üllatavalt edukas. Karjääriredelil tõusmiseks kasutab ta ära oma bossi vallalist tütart, aga valel on lühikesed jalad.

Üksikema poeg ja kogu elu kitsastes oludes vaevelnud 25-aastane Trevor teeb pärast puidufirmast koondamist meeleheitliku katse oma elu lõpuks ometi reele seada. Võltsitud diplomi, kokkuluuletatud CV ja isikliku šarmi abil õnnestub tegelikult keskhariduseta Trevoril saada müügijuhataja ametikoht välisturgudele pürgivas firmas.

Kui Trevor kuuleb, et bossi vallaline tütar Hurmi on «ripakil», otsustab ta oma positsiooni firmas veelgi kindlustada. Ootamatult kõrge lend ajab Trevoril pea ringi käima, nii et ta kaotab ettevaatuse ja avastab end ühel päeval täiesti nurkaaetuna.

Näitlejad: Hardi Kalder, Alice Kirsipuu , Lauri Liikane jt.

Põnev ja eluline «Saladused» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20, vahetult enne kodumaist humoorikat draamasarja «Naabriplika».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles