Paha Polly esitleb Pärnus oma teist plaati

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paha Polly "Killud".
Paha Polly "Killud". Foto: Plaadi esikaas

Laupäeval, 19. juunil esitleb Pärnu noorte vabaajakeskuse klubis-kohvikus IN oma teist albumit “Killud” ansambel Paha Polly.

Korraldajate teatel on Paha Polly on 2005. aastal Võrus ellu kutsutud pop-roki bänd, kes laiemale avalikkusele sai tuntuks Statoili reklaami taustamuusikaks olnud looga “Naerame”.

Et bänd pole vaid ühe hiti ime, kinnitab juba teise täispika albumi ilmumine. Paha Polly debüütalbum „Ei jäägi üle muud...“ ilmus möödunud aasta alguses, uudisalbum “Killud” aga tänavu märtsis.

“Killud” valmis Clockwork stuudios Silver Lepaste käe all ja on bändiliikmete teatel võrreldes eelmise albumiga tasakaalukam, rahulikum ja läbimõeldum. Ka uuel plaadil on säilinud Paha Pollyle omane naivistlikult optimismi ja melanhoolsuse vahel uitav lüürika.

“Killud” sisaldab endas kahtteist lugu, millest “Tule ja leia” on juba varem raadiote kaudu laiema avalikkuse seas populaarsust kogunud. Plaadil löövad kaasa ka külalisartistid, kellede seast tuntuim Eesti otsib superstaari saate finalistist ja ansambel Crucial Attack´i laulja Jaanus Saago. Lisaks temale akordionil Kulno Malva ja Iiri vilel Juhan Suits.

Laupäevasel kontserdil astuvad noortekeskuse klubis-kohvikus IN (Noorte väljak 2) Paha Polly kõrval üles Tartu päritolu etno-jazz-punk bänd Ebakõlar ja hiljuti oma 20. juubelit suurejoonelise tuuriga tähistanud ansambel Pööloy Gläänz.

Üritus algab kell 19 ja kontserdile on oodatud kõik hea muusika huvilised igas vanuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles