Koit Toome annab Õllesummeril oma suurima kontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome
Koit Toome Foto: Koit Toome

Koit Toome, kelle lauljatee algusest eesti muusikas möödub tänavu 15 aastat, tähistab juubelit oma karjääri suurima galakontserdiga Summer 2010 pealaval 16. juulil.


Kaks tundi enne Scissor Sistersit lavale astuv Koit Toome pikib teatraalsesse kontsert-showsse tantsunumbreid, nimekaid külalisesinejaid ning rohkelt eriefekte. «Ootan seda kontserti juba suure põnevusega. Sellest tuleb minu senise karjääri kõige suurejoonelisem ja mastaapsem kontsert. Minujaoks kindlasti selle aasta suursündmus,» ütles Koit Toome.

«Seal on nii nostalgilisi hetki 90ndadest, kui ka värseid hitte märtsis ilmunud uuelt plaadilt «Kaugele Siit». See saab olema läbilõige minu 15 aastasest karjäärist, mis kõik ühendatakse sellel õhtul üheks suureks tervikuks!» lisas Toome.

Suurkontsert toob koos Koit Toomaga lavale nimekad külalisesinejad: Maarja, Birgit Õigemeele ning esmakordselt suurele lavale ka kunstnik Martin Saare. Kontserdil kõlavad nii aastatega rahva lemmikuteks saanud «On küll hilja», «Nüüd võin taas», «Vikerkaar», «Sellest saab meie suvi« ning muidugi värske albumi hitid«Kaugele siit» ja «Nädalalõpp».

Teatraalse showpoole eest kannavad muuhulgas hoolt õhuakrobaadid, hulgaliselt tantsijaid, erilaadne trummishow ning kahelt suurelt videoekraanilt laulja esinemist toetavad videod lapsepõlvest ning eriefektid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles