Elton John ja David Furnish abielluvad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elton John ja David Furnish
Elton John ja David Furnish Foto: SCANPIX

Elton John ja David Furnish, kes on koos olnud 21 aastat, kinnitasid, et neil on plaanis abielluda.

Paar registreeris suhte 2005. aastal, kui see seadustati, ning nad kavatsed kindlasti pulmad pidada pärast samasooliste abielude seadustamist Suurbritannias.

Furnish kirjutas ajakirja Attitude pulmaeris: «Me abiellume Eltoniga. Tuntud paarina peame peame seda enda kohuseks. Nii saame avalikkusele näidata, et see on midagi, millest paljud geimehed siin riigis unistadagi ei julgenud. Kui teatati, et geipaarid võivad sõlmida tsiviilpartnerluse, tegime seda kohe, kui see seadus kehtima hakkas.»

Filmitegija Furnish, kellel on Eltoniga pojad Zachary ja Elijah, lisas: «Elton on showmehena teadlik, et kõike, mida ta teeb ja ütleb, pannakse tähele, nii et mis oleks parim viis tähistada seda ajaloolist hetke? Meie arvates on suur vahe selles, kas nimetada kedagi oma «partneriks» või «abikaasaks». «Partner» on nii mitteisiklik sõna ja see ei kirjelda armastust, mida teineteise vastu tunneme.»

«Kui Zachary ja Elijah kord oma lapsed saavad, elavad nad loodetavasti maailmas, kus kõik on võrdsed. Maailmas, kus abielu ei olene sellest, kas oled hetero või gei, vaid lihtsalt inimlikkusest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles