Briti staarisaates öeldi võistlejale raseduse tõttu «ei»

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell
Simon Cowell Foto: Reuters / Scanpix

Briti staariotsingusaate «X Factor» kohtunik Simon Cowell saatis ühe hea lauluhäälega võistleja raseduse tõttu ära, ehkki oli ta varem teise vooru lasknud.

Katie-nimeline neiu esitas Faith Hilli loo «You'll Be» ning sai ülejäänud kolmelt kohtunikult positiivse hinnangu vaatamata nende murele tema raseduse pärast, kirjutab Digitalspy.

«Mida me Katie’ga teeme? Sa oled kuuendat kuud rase, seega sa sünnitaksid täpselt stuudiovoorude keskel,» ütles Cowell saates.

«Sul on ausalt öeldes väga hea hääl, aga su hambad segavad hääldamist ja see on tõsine probleem. Sinus on midagi väga meeldivat ja minu arvates laulsid sa tõepoolest väga, väga hästi,» ütles kohtunik.

Samuti kohtunike laua taga istuv Sharon Osbourne noogutas nõusolevalt ning küsis, kas Katie usub end saates osalemise survega hakkama saavat, millele neiu vastas, et on jagu saanud ka palju hullematest situatsioonidest.

Seejärel saatsid kohtunikud võistleja välja, jättes neiule mulje, et ta on edasi pääsenud.

«Üks osa minust arvab, et me poleks pidanud seda tegema, kuna ta on kuuendat kuud rase. Me oleksime pidanud «ei» ütlema. See ei tundu õige. Ma tahaksin oma otsust muuta,» leidis Cowell.

Kaaskohtunik Dannii Minogue nõustus: «Mul pole midagi rasedate vastu, aga sa ei saa samal ajal otseülekandes laulda ja sünnitada.»

Niisiis jooksis Cowell võistlejale järgi ja ütles: «Mulle tundub, et me tegime vea, Katie. Ma olen veendunud, et see oli vale otsus ja ma tean, et see on jube, et ütlesime sulle «jah», aga ma tahan aus olla, see ei tundu õige.»

«Ma mõtlen sulle ja lapsele ja kõigele sellele ning leian, et see oleks absoluutselt vale. Anna andeks,» purustas kohtunik neiu lootuse staariks saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles