Sommer in the City sõidab Marbellasse esinema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cocktail Party Special Lounge Deja Vu´s -
03.04.2009 - toimus ka esmakordne avalik esinemine Triin ja Tene Sommeri
uuel lauluprojektil "Sommer In The City".
Cocktail Party Special Lounge Deja Vu´s - 03.04.2009 - toimus ka esmakordne avalik esinemine Triin ja Tene Sommeri uuel lauluprojektil "Sommer In The City". Foto: Lounge Deja Vu

Hispaania lõunarannikul asuva Marbella piirkonna populaarseim online ajakiri i-Marbella.com kutsus sünnipäevanädalaks Eestist Hispaaniasse esinema kaks seksikat õde, Tene ja Triin Sommeri, kes juba eelmisel aastal oma ühise muusikaprojektiga Sommer in the City Eesti klubides rahvast hullutasid, pajatab Buduaar.

Tene ja Triin astuvad üles kolmel erineval üritusel ja on ette valmistanud kolm erinevat esinemiskava.

Esimene i-Marbella pidu toimub 18. juuni öösel populaarses ööklubis Suite. Teine neidude ülesastumine leiab aset Magna golfiklubi mainekas restoranis Magna Cafe, kus toimub i-Marbella esimese aasta sünnipäeva tähistamiseks korraldatav pidulik õhtusöök.

Kolmas ja viimane Triinu ja Tene esinemine saab toimuma luksuslikus erarannas Puro Beach.

Kui oled parajasti Lõuna-Hispaanias ja soovid nendest üritustest osa saada, siis loe lähemalt infot SIIT. Õhtusöögil osalemine maksab 55 eurot, teised üritused on tasuta.
 

Neiud lahkuvad Eestist juba neljapäeval ning jäävad Hispaaniasse kaheks nädalaks. Lisaks esinemistele on Triinul ja Tenel plaanis ka ümbruskonnaga tutvust teha, päevitada ja puhata.

Tenet aga ootavad lisaks ees ka tööalased kohtumised, sest juba ligi pool aastat teeb inglise filoloogiat õppinud Tene kaastööd i-Marbella.com-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles