Kuula: Terminaator ja Birgit tegid koos loo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaagup Kreem
Jaagup Kreem Foto: Liis Treimann

Termika veteranrokkarid lõid kampa kauni superstaari-Birgitiga ja haudusid välja pretensioonika nimega suvesingli «Maailma valitsejad».


Jaagup Kreemi ja Taavi Langi kirjutatud lugu olevat inspireeritud suvest, muusika jõust ning loomulikult armastusest. Artistid usuvad, et fännid võtavad loo hästi vastu.
Jaagup Kreem tunnistab, et Birgit kui noor üliandekas laulja jäi talle ning ta bändikaaslastele juba ammu silma: «Birgiti tähelend Eesti popmuusikas on olnud kiire nagu välk, tal on uskumatu hääl ning harvaesinev loomulik anne. Oleme selleks koostööprojektiks valmistunud mitu kuud ning tulemus ületas meie kõige julgemad ootused,» lausus Terminaatori solist.

Birgit Varjuni sõnul on koostöö Terminaatoriga tema algava karjääri üks tipphetk: «Olen lapsepõlvest saati olnud Terminaatori suur austaja, ja mõned aastad tagasi ei oleks julgenud unistadagi, et kunagi salvestame koos lugu ja ühinen nendega laval.»

Elavast peast saab «Maailma valitsejaid» esimest korda kuulata 23. juunil Pühajärve jaanitulel. Tegijate lahkel loal võid mp3-versiooni tõmmata siit ja muidugi kuulata Elu24s. j

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles