MacGyver tegi ära Lara Croftile ja James Bondile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Dean Anderson MacGyverina
Richard Dean Anderson MacGyverina Foto: www.rda-forever.com

Kuulsate ekraanikangelaste teemalisest uuringust selgus, et enamik ameeriklasi kutsuks häda korral endale appi kaheksakümnendate telestaari MacGyveri, mitte James Bondi või Indiana Jonesi.

McCormicki Fondi poolt läbiviidud küsitluses paluti vastajatel valida seitsme ekraanikangelase vahel ning tuua välja üks, keda nad häda korral appi kutsuksid, kirjutab TV Shark.

Valikusse kuulusid MacGyver, Indiana Jones, James Bond, John McClane, Jason Bourne, Jack Bauer ja Lara Croft.

27 protsenti vastajatest langetasid oma valiku nutika MacGyveri kasuks, keda kehastas Richard Dean Anderson. Aastatel 1985 kuni 1992 filmitud sarjas sai MacGyver muuhulgas hakkama ilma tikuta süütenööri läitmises ja šokolaadi abil happelekke peatamises.

Teisel kohale tuli Indiana Jones 16-protsendilise toetusega, kolmas oli John McClane (14 protsenti), neljandat kohta jagasid James Bond ning Jason Bourne, kes said kumbki 8-protsendilise toetuse osaliseks ning viimasele kohale platseerusid Lara Croft ja Jack Bauer, kes kumbki sümpatiseerivad 7 protsendile ameeriklastest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles