Juku-Kalle Raid sai lahkumispeol Evelin Ilveselt meela musi!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juku-Kalle Raidi ja Mart Nuti raju riigikogu afterparty Kuku klubis 25.03, 2014.
Päevakangelasi oli õnnitlema tulnud ka esileedi Evelin Ilves
Juku-Kalle Raidi ja Mart Nuti raju riigikogu afterparty Kuku klubis 25.03, 2014. Päevakangelasi oli õnnitlema tulnud ka esileedi Evelin Ilves Foto: Tiit Mõtus

Isamaa ja Res Publica liidu liige Juku-Kalle Raid (39), kel tuli valitsuskabineti muudatuste järel oma kodinad Riigikogus oma kompsud kokku koguda ja koht Juhan Partsile loovutada, pidas koos saatusekaaslasest Mart Nutiga teisipäeval Kuku klubis maha ühe korraliku lahkumiskräu! Pittu saabus saabus ka presidendiproua Evelin Ilves isiklikult, kes Juku-Kallet musiga lohutas – nii, et esileedi huulejoon veel terve õhtu Raidi kaela kaunistas, vahendab Kroonika. 

Pöörasest peomöllust sai osa ka Anu Saagim. «See oli nii lahe, näha näiteks Ene Ergmad peohoos. Seal olid koos sellised inimesed, kellest ma poleks uskunud, et nad läbigi saavad, aga oli näha, et hundid ja lambad sobivad kokku. Sain sealt sellise testosteroonilaksu, millist pole veel kogenud. Nii palju mehi ühes ruumis, mmm... – kõik sumisesid nagu mesilased meepoti ümber...»

Õhtu algas rahulikult. Esmalt süüdati Vabaduse väljakul küüditatute mälestuseks küünlaid, seejärel tehti Kukus ohvrite auks esimesed napsud, ja siis juba Riigikogust lahkujate auks. Juku pidas maha mitu kõnet, muusikavalikus figureeris tema lemmikstiil punk.

Kahe paiku öösel liikus seltskond edasi vanalinna nostalgiahõngulisse Valli baari ning raju öö lõppes varavalges linna populaarseimas striptiisiklubis. Kes koidukumas sinna jõudsid, sellest vaikib ajalugu...

Vaata nunnusid pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles