Chris Martin ei suutnud välja kannatada Gwyneth Paltrow fanaatilisust?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow ja Chris Martin
Gwyneth Paltrow ja Chris Martin Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Gwyneth Paltrow ja ansambli Coldplay laulja Chris Martin teatasid sel nädalal oma lahkuminekust.

Väidetavalt oli tegemist sõbraliku lahkuminekuga, sest Martin tegi Paltrowle isegi lahkumiskingituse, milleks oli lendavat lindu kujutav maal, edastab Daily Mail.

Samas aga liiguvad jutud, et näitlejanna äärmuslik elustiil ning makrobiootiline toitumine oli see, mis mehele närvidele käima hakkasid.

«Chris tahtis, et nad oleksid tavaline pere – mängiksid lastega, vaataksid televiisorit ning teeksid lõbusaid asju koos. Samuti ei keelanud ta lastel komme süüa,» sõnas allikas.

Paltrow oli aga sisse võetud äärmuslikest ja fanaatilistest asjades nagu makrobiootiline toitumine, magusast loobumine ning kabalaga tegelemine.

«Chris tundis, et Gwyneth ei ole enam see naine, kellega ta abiellus. See tekitas paari vahel pingeid. Ka on neil erinevad arusaamad laste kasvatamisest,» lausus allikas.

Paar aastat tagasi paljastas Paltrow, millised on tema lastekasvatusmeetodid. Ta paljastas, et ta lapsed Apple ja Moses saavad televiisorist vaadata vaid hispaania ja prantsuse keelseid saateid, et nad võõrkeeli õpiksid. Ka oli range kontrolli all laste toitumine. Staari arvates peaks kõikidele lastele keelama kommid ja nende asemel andma porgandeid ja hummust.

Laste isa Martin aga tahtis, et lapsed saaksid lastesaateid vaadata oma emakeeles, inglise keeles, mitte võõrkeeltes. Samuti lubas ta neil kommi süüa.

Kui Martin lastega väljas käis, siis ostis ta neile jäätist. See aga pahandas Paltrowd.

Chris Martin kolis Londonis Belsize Parkis asuvast kodust välja juba möödunud aastal. Ta uueks elukohaks sai bändikaaslasele Guy Berrymanile kuuluv väike korter  Hampstead Heathis.

«Chrisil oli Gwyntehiga väga raske. Ta püüdis naise fanaatilisuse ja äärmuslike vaadetega leppida, kuid ei suutnud. Lõpuks langetas ta otsuse perest eemale kolida,» lausus allikas.

Paltrow ja Martin abiellusid salaja 2003. aastal.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles