Kolmeraudses: Rõivas, Toomepuu, Baruto ja Crimson Lodge

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ENDINE SUMOMAADLEJA TAGASI KODUMAAL. RAKVERES PÕHJAKESKUSE EES.
ENDINE SUMOMAADLEJA TAGASI KODUMAAL. RAKVERES PÕHJAKESKUSE EES. Foto: Marianne Loorents

Eesti parimasse jutusaatesse «Kolmeraudne» on Mihkel Raud täna külla kutsunud Taavi Rõivase, Jüri Toomepuu ja Baruto. Muusikat teeb Crimson Lodge.

«Kolmeraudse» avakülaliseks on peaminister Taavi Rõivas, kes on valmis Rauale rääkima, mis puust ta õigupoolest tehtud on. Samuti on stuudios Jüri Toomepuu, et selgitada, miks tema arvates vohab Eestis õiguslik nihilism ning miks Eesti riigikaitse on täbaras olukorras.

«Kolmeraudse» punadiivanile oodatakse ka sumokarjääri lõpetanud ja koidumaale naasnud Barutot ehk tavaellu sukeldunud Kaido Höövelsoni. Endine tõusva päikese maa staar selgitab, kuidas on ta harjunud eluga Eestis ja millised on tulevikuplaanid.

Muusikakülaliseks on täna Crimson Lodge.

Täpselt kell 20.15 saavad «Kolmeraudse» vaatajad saadet otsepildis näha TV3Play lehel: www.tv3play.ee; TV3 eetris tervitab Mihkel Raud kõiki aga kell 23.00.

Seega on vaatajal sel hooajal valikuid «Kolmeraudset» jälgida varasemast rohkem – kas esmaesitlusena TV3Play lehel või hiljem tele-eetri vahendusel või järelvaadatavana juba pärast saadet TV3Plays.

«Kolmeraudset» näeb TV3Play vahendusel täna kell 20.15 ning TV3s kell 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles