Intsu-Inga ahistaja küüsis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intsu-Inga ja Nõia-Ints: meist saab veel asja!
Intsu-Inga ja Nõia-Ints: meist saab veel asja! Foto: Erakogu

Viimasel ajal satuvad meie kohalikud kuulsused üha tihedamini perverssete ahistajate küüsi. Kanal 2 tegi samal teemal hiljuti suisa põneva saategi, kus oma jubedatest kogemustest hullude fännidega pajatasid Kirsti Timmer, Lea Liitmaa, Aivar Riisalu, Piret Järvis, Mart Sander, jpt.  

Nüüd on ebameeldiva ahistaja huviorbiiti sattunud ka meie staarnõia Indrek Leiburi aka Nõia-Intsu pruut Inga Kallberg aka Intsu-Inga.

Intsu-Inga: Mind terroriseerib oma kirjadega hetkel mingi haige tüüp, kes soovib ilmselt minu ja Indreku vahelise suhte põrmustada. Ta saadab mulle ja mujale kirju, mille sisu ei vasta tõele ja ma tahan selle asja nüüd avalikult ära klaarida. 

Alguses oli see kõik väga naljakas, kuid vähekese aja pärast muutus juba natuke häirivaks ja nüüd on see pigem tüütav ja täiesti mõttetu ja isegi kohati hulluksajav.

Mind lihtsalt paneb üllatama inimeste lihtsameelsus ja täielik debiilsus, kes üritavad meid Indrekuga sellisel moel lahku ajada. See on täiesti mõttetu töö! Tahaks sellele ajukääbikule öelda, et ta ajab mind lihtsalt marru ja ta on häiriv, aga see on ka kõik!

Olen oma elus suhteliselt palju igasuguseid solvavaid kirju saanud, aga nüüd on minu kannatuste karikas lõpuks täis!

See inimene kirjutas rate.ee`s avalikult, et minu Indrek on hoopis tema mees ja ta on temast rase. Veel lisas see pahatahtlik susija, et Indrek käib igal nädalavahetusel tema pool... Aga see on võimatu! Indrek on ju Soomes tööl! 

Õel eit lisas veel, et Indrek valetab mulle ja polegi tegelikult tööl vaid hoopis aeleb tema juures ning olla lubanud mind varsti maha jätta. Ja siis saatis see hull mulle ka kirja, kus ähvardas, et ei kavatse Indreku last üksinda kasvatama hakata.

Kõik need rünnakud on minu jaoks olnud väga šokeerivad. Ma ei kujuta ju ette, kas tegu on nalja-, psühhopaadi- või lapsega...

Sellepärast tahangi nüüd asjast avalikult rääkida, et see oleks ka teistele kuulsustele hoiatuseks ja õppetunniks. Loodame, et peale selle loo avalikustamist lõpeb see jama ära.

Tahan need harakad tuvastada ja neile koha kätte näidata!

Kas saate Indrekuga palju selliseid kirju ja kuidas need teid mõjutavad?

Oleme neid kirju saanud igasuguseid ja tõesti palju. Lihtsalt me ei jõua idiootide kirjadele enam vastata. Tahangi nüüd neile kirjutajatele öelda, et peale närvidele käimise ei mõjuta nad minu ja Indreku suhet ega meie eraelu mitte kunagi.

Mõnele eriti usinale fantaseerijale aga tahaks öelda, et kui kohe üldse ei pea vastu, et siis ka minu kannatus võib lõpuks katkeda ja kindlasti kavatsen mõne eriti usina kirjutaja välja uurida. Ja seda lihtsalt sellepärast, et ma ei viitsi fantaasijaid lugeda.

Te olete kõik äärmiselt rumalad, kui arvate et oleme nii lollid, et teie provokatsioonile allume!!!! Kahju, et teil pole oma eluga midagi muud ette võtta, kui teiste elu ussitada.

Indrek, kuidas Sina nendesse ussitajatesse suhtud?

Pahatahtlikele kiusajatele soovin, et nad ükspäev oma karistuse saaksid. Nende haledad üritused lähevad nagunii luhta. See on täiesti null tulemus neile. Sellega ei kõiguta nad minu ja Inga suhet mitte kuidagi.

Mina ei ole põhimõtteliselt ülemõtleja, sest igal lollil on oma lõbu ja mina ei võta neid lollikesi üldse tõsiselt... Mul on lihtsalt Ingast kahju.

Meie Ingaga armastame üksteist ja ma tahan tulevikus ka olla just selle naisega ja ainult temaga pere luua ja koos olla. Nii et, ärge mitte unistagegi kiilulööjad, sest mina olen oma õige leidnud!!!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles