Vali omale Tallinn Music Weekilt lemmikbänd

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week Rock Cafés.
Tallinn Music Week Rock Cafés. Foto: Jelena Rudi

Tallinn Music Week koostöös EMT-ga kuulutavad esmakordselt välja publiku lemmiku hääletuse. Lemmikuks pärjatud artisti karjääri edendamisse panustab EMT 1000 eurot. Kõigi publikuhääletuses osalenute vahel loositakse aga välja nutitelefon Sony Xperia Z. Hääletamine algab täna, 27. märtsil.

Lemmiku valimiseks tuleb minna kas Tallinn Music Weeki kodulehele või hääletada EMT Live äpis. Artiste kelle hulgast valida on  festivaliprogrammis 227, lemmik võib olla nii kodu- kui välismaist päritolu.

Hääletada saab kuni esmaspäeva, 31. märtsini. Võitjad, nii artist kui hääletanu, kuulutakse välja esmaspäeval, 7. aprillil nii Tallinn Music Weeki kui EMT kanalites ning Delfis.

Ühtlasi on EMT Live äpis võimalik panna kokku oma kava ehk teha endale personaalne festivaliprogramm. Otseülekandena saab EMT LIVE äpis vaadata ka kahte TMW esitluskontserti – reedeõhtust Rulers of the Deep klubiõhtut F-hoones ja laupäevast Positivus festivali ja ILY Recordsi kontserti Kinos Sõprus.

Koostöös EMT-ga on Tallinn Music Weekil käimas veel teinegi kampaania – «Pildista festivaliemotsiooni»!

Osalemiseks tuleb laadida pilt koos märkega #tallinnmusicweek Instagrami.

Kõigi fotode hulgast valivad TMW ja EMT esindajad omad lemmikud. Auhindadeks vastavalt festivalipassid ja nutitelefon HTC One Mini.

Tallinn Music Week toimub juba sel nädalavahetusel – neljapäeva pealelõunast laupäeva hilisööni. Restoranifestival «TMW maitsed» ja muusikateemaliste vestlusringide sari «TMW jutud» on aga juba alanud.

Festivalipassid, mis tagavad sissepääsu kõigile festivali kontsertidele maksavad festivalinädalal 55 €. Festivalipass tuleb vahetada käepaela vastu TMW infopunktis Viru Keskuses 24. - 29. märtsini. Soovitame muretseda pilet või pass eelmüügist, et vältida järjekordi. EMT Topeltpluss klientidele on festivalipassid ja eelmüügi piletid EMT Live äpist ostes 20% soodsamad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles