Iron Maiden avaldab uue stuudioalbumi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iron Maideni uue albumi «The Final Frontier» kaanekujundus.
Iron Maideni uue albumi «The Final Frontier» kaanekujundus. Foto: Iron Maiden

Iron Maideni oodatud uus stuudioalbum «The Final Frontier» ilmub 16. augustil.


Ühte uue plaadi lugu «El Dorado» võib mp3-formaadis tasuta alla laadida bändi kodulehelt või siinsamas allpool kuulata.

Laulja Bruce Dickinson räägib: «El Dorado» annab ilmuvast albumist väheke eelmaiku. Esitame seda ka oma Final Frontier World Touril ja mõtlesime, et fännidele tänu avaldamiseks laseme loo enne tuuri ja plaadi ilmumist tasuta välja.»

Albumi on produtseerinud bändi kauaaegne produtsent Kevin «Caveman» Shirley ja kaanepildi autoriks on Melvyn Grant (mh. Fear of The Dark, Virtual XI ja Death on the Road). Album on salvestatud Compass Pointi stuudios Nassaus, kus pressisti vinüüli ka sellised Iron Maideni klassikalised plaadid nagu «Piece Of Mind» (’83), «Powerslave» (’84) ja «Somewhere In Time» (’86).

Bruce Dickinson jätkab: «Stuudios oli täpselt sama seis, mis 1983. aastal, mitte miski ei olnud muutunud! Sama katkine luuk, sama vaipkate, kõik, kõik, kõik… See oli päris kõhe. Aga meile see lahe ümbrus sobis hästi ja usun, et tunne annab tooni ka salvestatud muusikas ning plaadis üldises atmosfääris.»

«The Final Frontier» on Iron Maideni viieteistkümnes stuudioalbum kolmekümne aasta jooksul (1980-2010). Bändi albumeid on müüdud üle 80 miljoni eksemplari.

THE FINAL FRONTIER
1. Satellite 15.....The Final Frontier 8:40
2. El Dorado 6:49
3. Mother Of Mercy 5:20
4. Coming Home 5:52
5. The Alchemist 4:29
6. Isle Of Avalon 9:06
7. Starblind 7:48
8. The Talisman 9:03
9. The Man Who Would Be King 8:28
10. When The Wild Wind Blows 10:59
(kogukestus 76:35)

Plaadist ilmuvad versioonid: lihtsalt plaat, limiteeritud metallkarbis album koos lisadega ning limiteeritud duubel pildivinüül.

Iron Maideni laiaulatuslik Põhja-Ameerika kontsertturnee saab alguse Dallasest 9. juunil. Augustis esineb bänd suurematel Euroopa festivalidel ning staadionitel.
Meile kõige lähemal esineb Iron Maiden Soomes, Pori Sonisphere festivalil 8. augustil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles