Ilmus Getter Jaani debüütalbum «Parim Päev»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finalist Getter Jaani
«Eesti otsib superstaari» finalist Getter Jaani Foto: TV3

Täna ilmus Getter Jaani debüütalbum «Parim Päev» EP, mis järgmise nädala alguses jõuab müügile nii CD plaadi kui digitaalse albumi kujul. Kui CD album jõuab müügile kõikjale üle Eesti, siis digitaalselt saab seda osta üle maailma.
 

Albumilt leiab kaheksa kaasaegses urban-pop stiilis tantsulist lugu. Nimilugu "Parim Päev" on tänaseks saanud üheks selle aasta enimmängitud looks kõikides suuremates raadiojaamades.

Albumi produtsendiks on Sven Lõhmus, kelle kirjutatud on ka suurem osa plaadimaterjalist. Kuid sealt leiab ka energilise cover-versiooni omaaegsest The Bangles hitist "Walk like an Egyptian"
 

Uus singel "Grammofon"
Eelmisel nädalal jõudis raadiojaamadesse  Getter Jaani teine singel "Grammofon"
80ndate hõngulise loo "Grammofon" autor on Sven Lõhmus ja selle leiab juba nädala lõpus ilmuvalt Getteri debüütalbumil "Parim Päev" EP. Retrostiilis lugu räägib vinüülplaatidest ja selles kasutatakse palju 80ndate tantsumuusikast tuntud heliefekte.




Albumi esitluskontsertide jaoks ehitatakse spetsaalne rularamp.

"Parim Päev" esitlustuuri raames toimub 10 kontserti suuremates kaubanduskeskustes üle Eesti.

Tuuri jaoks ehitatakse spetsiaalne rularamp, mida Getter koos tantsijatega kasutab esinemislavana. Koostöös Eesti Tänavaspordi Liiduga teevad lava peal trikke rulatajad ning peale esinemist on kõikidel rulahuvilistel võimalik ka enda oskusi demonstreerida. Üritust aitab läbi viia Vaido Pannel.

Sellel nädala toimuvad esimesed kolm esitluskontserti:

 

R 11.06.2010 Kristiine keskuses algusega 17.00
L 12.06.2010 Rakvere Põhjakeskuses algusega 14.00
P 13.06.2010 Rocca al Mare kaubanduskeskuses algusega 14.00


 

Mis on EP?

EP (Extended play) ehk lühialbum on tänapäeva muusikamaailmas väga menukas albumiformaat. Tänu oma tagasihoidlikule pikkusele, mis tavajuhul piirdub 5-8 looga, on võimalik albumit müüa nii füüsiliselt kui ka digitaalselt tavapikkuses albumiga võrreldes soodsama hinnaga.

See omakorda võimaldab välja anda aastas rohkem kui ühe albumi. Artist ei pea enam istuma koos produtsentidega kaks aastat stuudios, et salvestada ühte albumit, vaid niipea kui uus ja huvitav materjal on valmis, saab seda EP kujul kiiresti fännidele kättesaadavaks teha.

Getteri järgmine EP on planeeritud ilmuma juba sellel sügisel. Täispika albumi puhul ei oleks mõeldav uue albumi ilmumine varasemalt kui aasta pärast.
 

Getter Jaani "Parim Päev" EP CD album maksab kauplustes 99 krooni, digitaalne album 79 krooni (muusika24, Beatnet.eu jt) ja Tele2 klientidel on seda võimalik osta piiratud aja jooksul soodushinnaga vaid 49 krooni.

Üle maailma müüakse albumit alates juuli keskpaigast 18 suurimas online keskkonnas:
iTunes U.S.
iTunes Australia/N.Z.
iTunes Canada
iTunes UK/European Union
iTunes Japan
iTunes Mexico
MySpace Music
MediaNet
Napster
eMusic
IMVU
Amazon MP3
Shockhound
Amie Street
Nokia
Zune
Thumbplay


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles