Kuula! Mida ennustasid Merlyn Uusküla kaardid Taavi Rõivasele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlyn Uusküla
Merlyn Uusküla Foto: Erakogu

Merlyn Uusküla, keda näeb TV3 sarja «Staarid veinimõisas» ühe värvika osalejana, külastas täna Star FM Hommikuprogrammi. Kuna just veinimõisas paljastus Merlyni võime kaartidega tulevikku ennustada, võttis ta otse raadioeetris vastu ettepaneku vaadata, mida kaardid Taavi Rõivasele näitavad.

Star FM Hommikuprogrammi juhtide Allan Roosilehe ja Pille Minevi poolt spetsiaalselt stuudiosse toodud uus kaardipakk tegigi Merlyn Uusküla käes imesid ning selgus nii mõndagi põnevat.

«See on mu esimene poliitennustus, kuid püüan täpne olla,» muheles Merlyn, misjärel ta selgitas: «Kaardid näitavad, et asjad liiguvad õiges ja paremas suunas. Taavi Rõivas teeb oma tööd väga pühendunult ning kuigi ees ootavad ka takistused ja väljakutsed, on suureks abiks kodune toetus ning Luisa Värk,» rääkis Merlyn, lisades, et kokkuvõttes olid kaardid head ja heitsid Taavi Rõivase tulevikule positiivset valgust.

«Staarid veinimõisas» sarjas säras Merlyn Uusküla ennustusega, mis puudutas Teele Viira kallimat ning mis tänaseks on väga täpselt täitunud.

Samuti esitles Merlyn oma uut singlit «Aphrodite», mille maailma esmaettekanne oli raadios Star FM.

Kuula siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles